Ροδόνερο: 5 απίστευτες beauty χρήσεις του!

fe8fe0cd2162740eced718a388d0e9f8_L

Διαχρονικό μυστικό ομορφιάς εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο, μιας και εκτός από τη διακριτική τριανταφυλλένια μυρωδιά του, έχει θαυματουργές ιδιότητες κυρίως στην επιδερμίδα μας. Το ροδόνερο είναι αναμφισβήτητα ένα φυσικό καλλυντικό που μπορεί να ενταχθεί στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας και να αντικαταστήσει εντελώς ανέξοδα 5 beauty προϊόντα.

Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, 5 απίστευτες beauty χρήσεις του!

 

Βαθύς καθαρισμός: Χρησιμοποιήστε το ροδόνερο για να καθαρίσετε το δέρμα σας από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, το μακιγιάζ και τους φραγμένους πόρους. Χάρη στις αντιβακτηριακές ιδιότητές του θα σας χαρίσει μια λαμπερή επιδερμίδα.

Προστασία από το φριζάρισμα και την αφυδάτωση στα μαλλιά: Είτε σε βρεγμένα, είτε σε στεγνά μαλλιά ψεκάστε λίγο ροδόνερο και σε λίγο χρονικό διάστημα θα δείτε τη διαφορά στα μαλλιά σας.

Μετά το ξύρισμα: Το ροδόνερο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει την ερυθρότητα και τις κοκκινίλες που εμφανίζονται μετά το ξύρισμα αλλά και να αφήσει την επιδερμίδα super απαλή. Εκτός από την καταπραϋντική του δράση, το ροδόνερο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην πρόληψη των όποιων ερεθισμών.

Αναζωογόνηση της επιδερμίδας: Οι στυπτικές ιδιότητες του ροδόνερου βοηθούν στη σύσφιξη και τόνωση της επιδερμίδας, δίνοντάς της παράλληλα μια δροσερή λάμψη και ενυδάτωση.

Βραδινό μυστικό ομορφιάς: Εφαρμόστε το ροδόνερο στο πρόσωπό σας, πριν πάτε για ύπνο. Το απαλό άρωμά του βοηθά αφενός στη διατήρηση της ισορροπίας του φυσικού ph και στη βαθιά ενυδάτωση, αφετέρου, στο να χαλαρώσετε και να απολαύσετε έναν καλύτερο ύπνο.

 

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *