Ρούλα Κορομηλά. Το μεγάλο δίλημμα και το…γράμμα

roula

Ήταν η πρώτη που καθιέρωσε πολλές τυπολογίες προγραμμάτων στην ιδιωτική τηλεόραση. Την πρωινή ψυχαγωγία με το «Μια καλημέρα είναι αυτή» στην ΕΡΤ και αργότερα με τον «Καφέ» στον ΑΝΤ1 τα λαμπερά show τύπου «Μπράβο» και «Ciao» τις αναζητήσεις και επανενώσεις φίλων και συγγενών μέσω του «Καλώς ήρθατε». Μάλιστα πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στο «Πρωινό» πως ο Γιάννης Λάτσιος όταν ήταν διευθυντής στον Alpha είχε προτείνει στην Ρούλα το «Πάμε Πακέτο» όμως εκείνη το απέρριψε. Αλλωστε σύμφωνα με τις φήμες της εποχής οι σχέσεις των δύο ήταν κακές. Και οι λόγοι; Γνωστοί σε όλη την πιάτσα.

Ίσως αυτό που τότε απέρριψε  η Ρούλα να το κάνει τώρα… Σύμφωνα με πληροφορίες στην παρουσιάστρια έγινε κρούση από το Epsilon για την παρουσίαση του «Έχεις γράμμα» προγράμματος αντίστοιχου του «Πακέτου».  Για την ιστορία το «Γράμμα» παρουσιάζε η Χατζηβασιλείου στον Alpha όμως το κανάλι έχασε κάποια στιγμή τα δικαιώματα και το πρόγραμμα πήγε στον ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Αλεξάνδρα Καπελετζή. Έτσι δημιουργήθηκε το «Πακέτο».

Στο Epsilon λοιπόν βλέποντας πως δεν υπάρχει αντίστοιχο τηλεοπτικό προϊόν στην Ελληνική τηλεόραση σκέφθηκαν την αγορά των δικαιωμάτων του «Γράμματος» και την παρουσίαση του από την Ρούλα. Η οποία αν και στο πρόσφατο παρελθόν έχει απορρίψει άλλη πρόταση του καναλιού για καθημερινή εκπομπή οι πληφορίες λένε πως για την συγκεκριμένη εκπομπή δεν είναι αρνητική, το αντίθετο μάλιστα…

 

Άλλωστε είναι πολύ καιρό εκτός. Και όχι απο δική της επιλογή…

 

gossip-tv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *