Ρωτήσαμε τους άνδρες και μάθαμε: Tι τους αρέσει να φοράμε το καλοκαίρι!

Αν πιστεύεις πως για να εντυπωσιάσεις το ανδρικό κοινό ή το αγόρι σου το καλοκαίρι, πρέπει να είσαι μονίμως περιποιημένη και «στην τρίχα», τότε κάνεις λάθος. Οι άνδρες αγαπούν το επιμελώς ατημέλητο και το φυσικό look το καλοκαίρι.

Της Σοφίας Χρήστου

Αν λοιπόν θέλεις να τον εντυπωσιάσεις αλλά να μην κοπιάσεις για αυτό, τότε συγκράτησε 4 βασικά fashion items που αρέσουν σε όλα τα αγόρια.

1. Little Black Dress. Ταιριάζει με όλα και είναι η πιο safe επιλογή αν δεν ξέρεις τι να φορέσεις το βράδυ. Μην το παρακάνεις με αξεσουάρ για πρακτικούς λόγους.

2. Denim shorts και πουκάμισο με δέσιμο. Δεν λέμε να τα φορέσεις και τα δύο μαζί αλλά το καλοκαίρι στο νησί και στην παραλία δεν θα φοράς μακριές παντελόνες και ζακέτες. Ένα τζιν σορτς είναι ό,τι πρέπει για τη βόλτα σου μαζί του ενώ ένα πουκάμισο με δέσιμο θα αναδείξει όσα πρέπει χωρίς να φαίνεται άσχημο το αποτέλεσμα.

3. Girly με μία skater φούστα. Όχι μόνο θα αναδείξεις τα πόδια σου με τον καλύτερο τρόπο αλλά θα φανεί και η πιο γυναικεία πλευρά σου. Νιώσε κοριτσάκι ξανά με μία skater φούστα, που θα τελειώνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο.

4. Και φυσικά, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σου. Τα παπούτσια με τακούνι σου δίνουν extra αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που περπατάς μέχρι τον τρόπο που στέκεσαι. Αν ο καλός σου είναι πιο κοντός από “σένα, τότε ίσως αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα αλλά γενικά είναι τα παπούτσια που σίγουρα αγαπούν να φοράς, οι άνδρες.

Dont’s:

Στον ανδρικό πληθυσμό, οι πλατφόρμες φαντάζουν παπούτσι από άλλο πλανήτη, oι παντελόνες είναι μεν ωραίες αλλά περνάνε απαρατήρητες και δεν τρελαίνονται με τις maxi φούστες και φορέματα.

Βέβαια, μην ξεχνάς πως ένας άνδρας δεν καθορίζει το στιλ σου και φυσικά δεν συμβαίνει το ίδιο με όλους. Το πιο σημαντικό είναι να αισθάνεσαι εσύ καλά με αυτά που φοράς και αυτό θα το προσέξει κι εκείνος!

 

joytv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *