Σάκης Τανιμανίδης:”Δεν νιώθω ότι με την Χριστίνα βγάζουμε την προσωπική μας ζωή στο διαδίκτυο. “(Video)

unnamed

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (25/6) ο Σάκης Τανιμανίδης, όπου και μίλησε και όλους και όλα.

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για το πώς βίωσε τον κοροναϊό, απαντώντας και στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε εκείνος και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, ενώ αναφέρθηκε και στην επαγγελματική του ζωή αποκαλύπτοντας το τηλεοπτικά του σχέδια.


Palettino – VERDE S/S 2020 Γυναικεία καθημερινή Πληροφορίες : “palettinoshop.gr” η στο τηλ.6945553199 Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 40 ευρώ!!!


Δε νιώθει πως εκθέτει τη ζωή του με την Χριστίνα στο διαδίκτυο, απλά είναι φυσιολογικό να βλέπουν οι followers τα πάντα για σένα.

«Δεν νιώθω ότι με την Χριστίνα βγάζουμε την προσωπική μας ζωή στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιούμε τα social media με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ίσως  σε μικρότερο βαθμό, όπως το χρησιμοποιούν περίπου δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη…»

«…Πριν λίγες μέρες βρέθηκα σε ένα νησί, περπατούσα μπροστά από μια καφετέρια και μου λέει ένας τύπος “αυτό με τον κορονοϊό ήταν ψέματα, πες το”. Αρκετός κόσμος το άκουσε αυτό και επειδή οι άνθρωποι, πιστεύω, ότι είναι καλοί, όταν διαβάσουν κάτι δεν έχουν λόγο να πιστέψουν ότι είναι ψέμα. Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί που τα διαβάζουν, είναι αυτοί που τα γράφουν. Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε κανένα δημοσίευμα, αδιαφορώ».

Τέλος αναφερόμενος στην περίοδο που η σύζυγός του δοκιμάστηκε στην παρουσίαση ο Σάκης Τανιμανίδης είπε:


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Palettino ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ANEKKE 2020 . Πληροφορίες : www.palettinoshop.gr η στο τηλ. 6945553199 Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!


«Η Χριστίνα είναι λίγο πιο ευαίσθητη στα αρνητικά σχόλια και είναι λογικό γιατί δεν έχει εμπειρία σε αυτό το κομμάτι. Δεν ήθελε να βγει στην τηλεόραση, αλλά  η πρόταση από το Voice της άρεσε. Αδικήθηκε πολύ, πριν καν βγει το πρώτο επεισόδιο, γράφανε πόσο κακή είναι πριν βγει στην τηλεόραση. Είχε τα κότσια όμως να το κάνει. Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα που απέκτησε φήμη επειδή παντρεύτηκε εμένα και αυτό είναι εύκολος στόχος για κάποιους».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *