Σήμερα η μεγάλη βραδιά των Καλλιστείων 2012.Οι υποψήφιες ! (video).

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά και σήμερα  θα γίνουν οι τελευταίες πρόβες των κοριτσιών για τα φετινά καλλιστεία. Οι 19 φιναλίστ θα διεκδικήσουν σήμερα Τετάρτη 14 Νοεμβρίου τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιάνγκ 2012.
Η ομάδα του διοργανωτή Βασίλη Πρεβελάκη βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών τις τελευταίες μέρες ώστε να ελέγξει και τις τελευταίες λεπτομέρειες για το φαντασμαγορικό event. Ο χώρος του “Dream City” θα διαμορφωθεί ειδικά για τη μεγάλη βραδιά και η οικοδέσποινα Ελεονώρα Μελέτη θα υποδεχτεί τα κορίτσια στις 21:00 ακριβώς… πό τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς θα είναι η εμφάνιση της σέξι Ελένης Φουρέιρα που θα ντύσει μουσικά το διαγωνισμό και θα μας ξεσηκώσει με τις μεγάλες της επιτυχίες. Η γνωστή ερμηνεύτρια που φέτος εμφανίζεται στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και του Στέλιο Ρόκκου, είναι έτοιμη για ένα μοναδικό show επί σκηνής.

httpv://youtu.be/qJzrFGu2YU0
Μεγάλα ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο θα δούμε και στην κριτική επιτροπή. Ανάμεσά τους θα είναι η διάσημη φωτογράφος Calliope, οι πρώην εστεμμένες Εύη Αδάμ και Ευαγγελία Αραβανή, ο Γιάννης Σπαλιάρας, η διευθύνουσα σύμβουλος των ιατρικών κέντρων Skouras Med, Έλενα Σκούρα και ο σχεδιαστής Θοδωρής Τρανούλης.
Ακόμη, η Κατερίνα Στικούδη θα είναι εκεί για να τραγουδήσει και να δώσει το δικό της παλμό στη βραδιά.
Όσον αφορά στο μουσικοχορευτικό κομμάτι και την σκηνική παρουσία των κοριτσιών, αυτό είναι στα χέρια του χορογράφου Πάνου Μεταξόπουλου, ενώ το Styling της εκδήλωσης έχει αναλάβει η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, την σκηνοθεσία ο Γιώργος Παπατζήμας και υπεύθυνος παραγωγής θα είναι ο Ανδρέας Μηλιώνης.
Τέλος, στα παρασκήνια της διοργάνωσης θα βρεθεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για να μας μεταφέρει το κλίμα από ολα όσα θα γίνουν πίσω από τις κάμερες…

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *