Σε άθλια κατάσταση η Νόρα Βαλσάμη: «Είμαι καθηλωμένη, περιμένω τη λύτρωση»

Σε άθλια κατάσταση η Νόρα ΒαλσάμηΕίμαι καθηλωμένη, περιμένω τη λύτρωση

Καθηλωμένη στον καναπέ του σπιτιού της βρίσκεται το «καλό κορίτσι» του ελληνικού κινηματογράφου, Νόρα Βαλσάμη. Στο πλευρό της έχει το σύζυγό της, Ερρίκο Ανδρέου και τον γιο της. Νιώθει ευλογημένη που τους έχει κοντά της γιατί την «κρατούν ζωντανή και όρθια».

Κανείς δεν θα μπορούσε να περιμένει ότι ο «άγγελος» του ελληνικού σινεμά θα βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση.  Η 71χρονη Νόρα Βαλσάμη περιμένει, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, να κάνει επέμβαση στη χολή, που θα επηρεάσει και τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Είμαι καθηλωμένη στο σπίτι μου. Δεν με κρατούν τα πόδια μου. Βρίσκομαι σχεδόν καθημερινά σε έναν καναπέ. Πονάω, υποφέρω και περιμένω με προσμονή τη λύτρωση», δηλώνει στην εφημερίδα η ίδια η ηθοποιός.

 

«Υποφέρω χρόνια. Όμως τον τελευταίο χρόνο οι πόνοι δεν αντέχονται. Προσπαθώ να μην κλαίω από τους πόνους. Ήμουν πάντα υπερκινητική και τώρα βρίσκομαι καθηλωμένη σε έναν καναπέ», συμπληρώνει η Νόρα Βαλσάμη, που υπήρξε μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Τα προβλήματα υγείας την έχουν αναγκάσει τα τελευταία χρόνια να απέχει από το επάγγελμά της. Η Νόρα Βαλσάμη υποστήριξε πως παρότι είχε προτάσεις δεν μπορούσε να συμφωνήσει γιατί ένιωθε σωματικά άσχημα και μετά από τόσα χρόνια πορείας προστίθεται σε αυτό και η κούραση.

Τα τρία τελευταία χρόνια δεν έχει κάνει ούτε δημόσιες εμφανίσεις καθώς, όπως λέει, δεν μπορεί ούτε να ντυθεί ούτε να βάλει τα παπούτσια της και γι’αυτό μένει κλεισμένη σπίτι της.

 

tff.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *