Σκορδά vs Μπαλατσινού: Η μάχη “σώμα με σώμα”

Φαίη εναντίον Τζένης! Όχι μόνο στη τιβί αλλά και στο κορμί. Οι δύο πρωταγωνίστριες της πρωινής ζώνης διαθέτουν υπέροχο καλλίγραμμο κορμί και σούπερ μυστικά για να το αποκτήσεις κι εσύ.
Η Φαίη:

Η 33χρονη παρουσιάστρια πάντα διέθετε άψογες αναλογίες και ιδιαίτερα καλλίγραμμα πόδια, κληρονομιά από τη μαμά της που διαθέτει ακριβώς το ίδιο καλλίγραμμα άκρα. Η Σκορδά πήρε πάνω από 25 κιλά στην πρώτη της εγκυμοσύνη, τα οποία κατάφερε να χάσει σταδιακά, ακολουθώντας γυμναστική σε ιμάντες TRX.

Ταυτόχρονα, η Φαίη λατρεύει το κολύμπι και καίει άπειρες θερμίδες στο νερό, ενώ αγαπημένη της συνήθεια αποτελεί το τζόκινγκ ειδικά στην παραλία. Φέτος, η Φαίη δοκίμασε και το wind surf, το οποίο και λάτρεψε. Όσον αφορά τη διατροφή της, η αγαπημένη παρουσιάστρια τρώει λίγο απ΄όλα, δίνοντας σημασία στην ποιότητα του φαγητού, αποφεύγοντας τα τηγανητά και προσέχοντας την ποσότητα που καταναλώνει!

Η Τζένη:

Μια δεκαετία ρίχνει η Τζένη στην Φαίη κι όμως οι αναλογίες της παραμένουν άψογες. Η εστεμμένη Τζένη, διατήρησε τις μοντελικές αναλογίες της στο πέρασμα του χρόνου κάνοντας διατροφικές ατασθαλίες της αλλά με μέτρο, ακολουθώντας τον κανόνα τρώμε τα πάντα αλλά με μέτρο. Η Τζένη λατρεύει τα κόκκινα φρούτα τα οποία είναι αντιοξειδωτικά.

Η Μπαλατσινού θεωρεί σημαντική για ένα νεανικό σώμα την άσκηση, ειδικά με βάρη που τονώνουν τους μυς και κάνουν το σώμα να φαίνεται σφριγηλό. Ταυτόχρονα, η γλυκιά Τζένη φροντίζει να τρέχει- κοινό με τη Φαίη- ενώ όλοι θαυμάσαμε τις ικανότητές της στο χορό και στο Dancing with the stars αλλά και στο ανατολίτικο τσιφτετέλι που χάρισε στο σύζυγό της στην εκπομπή ”Βράδυ”.

shape.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *