Σοκολατένιο μαύρισμα με ένα υπέροχο φυσικό – σπιτικό λάδι

Το καλοκαιράκι έφτασε και τα πρώτα μπάνια ξεκίνησαν, όπως και η ηλιοθεραπεία που θα σας χαρίσει υπέροχο σοκολατένιο μαύρισμα. Φτιάξτε λοιπόν μόνη σας ένα υπέροχο λάδι που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον σκοπό σας.

 

  • Θα χρειαστείτε:

– 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
– 1 μεγάλο καρότο
– 2 βερίκοκα
– 5-6 σταγόνες ιώδιο

  • Τρόπος παρασκευής:

Βάλτε στον αποχυμωτή σας το καρότο για να πάρετε το χυμό του και κάντε το ίδιο και με τα βερίκοκα. Στη συνέχεια ρίξτε τους δυο χυμούς μαζί με το ελαιόλαδο σε ένα γυάλινο μπουκαλάκι και προσθέστε το ιώδιο. Κλείστε το πολύ καλά και κουνήστε το μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Αυτό ήταν! Το λάδι μαυρίσματος σας είναι έτοιμο.

  • Τρόπος εφαρμογής:

Πριν από κάθε χρήση κουνήστε το ελαφρώς μέχρι να ανακατευτεί και απλώστε το ομοιόμορφα στο σώμα σας. Αξίζει να σημειωθεί πως καλό θα ήταν να το χρησιμοποιήσετε όταν έχετε ήδη κάνει 10 μπάνια και έχετε βάλει το αντηλιακό σας με υψηλό δείκτη προστασίας, ειδικά αν είστε ανοιχτόχρωμη!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε να ενισχύσετε την δράση του τρώγοντας καρότα και βερίκοκα 30 λεπτά πριν την ηλιοθεραπεία σας, έτσι ώστε να αυξήσετε τα επίπεδα της μελανίνης σας και να μαυρίσετε ευκολότερα.

 

beautetinkyriaki.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *