Σπάνια εμφάνιση του Μίλτου Μακρίδη! Δείτε τι κάνει και πώς είναι σήμερα!

1922187

Οι φήμες που ήθελαν τον Μίλτο Μακρίδη να επιστρέφει τηλεοπτικά με το νέο τηλεπαιχνίδι «Κάνε παζάρι» έπεσαν στο κενό, όμως ο ίδιος έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


Ο επιτυχημένος παρουσιαστής της δεκαετίας του ’90 σήμερα δεν ασχολείται καθόλου με την τηλεόραση που τον ανέδειξε καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πήρε οριστικά απόφαση να απέχει από το συγκεκριμένο μέσο μετά μία πολύχρονη δικαστική περιπέτεια καθώς είχε πέσει θύμα απάτης. Η συγκεκριμένη υπόθεση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του στοίχισε σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο και έτσι έχει αποφασίσει να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, ο παρουσιαστής ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη, το ίντερνετ ενώ σε προσωπικό συνεχίζει να διατηρεί μακροχρόνια σχέση, όμως δεν παντρεύεται από άποψη καθώς είναι κατά του γάμου. Πριν από μερικά βράδια, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε μία σπάνια έξοδό του στο Mardi Grass στη Γλυφάδα να απολαμβάνει καλή κουβέντα και ποτό με φίλους ενώ δεν δίστασε να ποζάρει κιόλας, κάνοντάς μας να θυμηθούμε παλιές ευτυχισμένες μέρες του στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.

gossip-tv.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *