Σπυροπούλου: Μιλάει πρώτη φορά για την αγωγή Λιάγκα και ξεσπά «Είχα γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος»

agogifoto-614x377

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μη θέλει να μιλάει για την απόφασή της να οδηγήσει στα δικαστήρια τον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη λόγω των σχολίων που έκαναν για εκείνη, όμως τώρα αποφασίζει να σπάσει τη σιωπή της και να αποκαλύψει πολλά για αυτή την κόντρα.

Μιλώντας στο people, η όμορφη παρουσιάστρια δεν έκρυψε την ενόχλησή της για όλα όσα είχαν ακουστεί από τα χείλη των αντιδίκων της. Στην ερώτηση ποια είναι η εξέλιξη στην υπόθεση, η ίδια απαντά: «Δεν είναι κάτι που θέλω να συζητάω, γιατί, για να κινηθώ σε αυτό το επίπεδο, νομικά, σημαίνει πως δεν ήταν κάτι που ήθελα να δημοσιοποιήσω στα Μέσα».

Δεν φτάσατε σε κάποιο συμβιβασμό τελικά; Ο Γιώργος Λιάγκας ανοιχτά και τηλεοπτικά είπε πως θα ήθελε κάτι τέτοιο, είχε ζητήσει και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου να σας φέρει σε επαφή.

«Το κάνει ανοιχτά και τηλεοπτικά, αλλά δεν το κάνει σε προσωπικό επίπεδο και θεωρώ πως είναι πολύ λάθος αυτό που κάνει».

Δεν σε έχει προσεγγίσει ποτέ ο ίδιος;

«Όχι, δεν έχει χτυπήσει ποτέ το τηλέφωνό μου, ούτε έχω λάβει κάποιο μήνυμα. Θα ήταν πιο τίμιο, θεωρώ, να το κάνει σε προσωπικό επίπεδο από το να το δημοσιοποιεί. Εγώ, όταν έχω κάτι να πω σε κάποιον, δεν βγαίνω να το πω σε όλο τον κόσμο, το λέω στον ίδιο».

Μετά από αυτή τη νομική σου κίνηση κόπηκαν γενικά οι επιθέσεις απέναντί σου;

«Ναι, βέβαια. Οι άνθρωποι παραδειγματιζόμαστε όταν συμβαίνει κάτι, βάζουμε ένα φρένο. Είχε γίνει ξέφραγο αμπέλι αυτή η ιστορία με εμένα. Είχα γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος. Με αντιμετώπιζαν λάθος. Είχα γίνει σταθερή στήλη σχολιασμού. Είναι ωραίο αυτό; Να σου σέρνουν τα εξ αμάξης και να τα ακούν οι δικοί σου άνθρωποι, η οικογένειά σου»;

 

gossip-tv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *