Στα… τέσσερα για το Playboy η Κέιτ Μος

Όπως είχε ανακοινωθεί και επίσημα, η Κέιτ Μος (Kate Moss) δέχτηκε πρόταση του Playboy και θα γιορτάσει τα 40α γενέθλιά της –που είναι στις 16 Ιανουαρίου- γυμνή, μέσα στις σελίδες του.

Η φωτογράφηση έχει ήδη γίνει και φέρει την υπογραφή του διάσημου δίδυμου Μερτ Άτλας και Μάρκους Πιγκό(Mert Alas and Marcus Piggott), από όπου και η σέξι πόζα που ανέβηκε πριν από λίγο στο Twitter του Playboy ως… τυράκι!

Το σύνολο των λήψεων πρόκειται να δημοσιευτεί στο επετειακό τεύχος Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου 2014 (για τα 65α γενέθλια του περιοδικού) ενώ σε αυτό του Δεκεμβρίου, οι αναγνώστες του Playboy θα πάρουν μια λίγο μεγαλύτερη γεύση από τη στήλη “Προσεχώς“.

Μιλώντας για τη επιλογή της Μος για το ιστορικό αυτό τεύχος, ο ιδρυτής του περιοδικού Χιου Χέφνερ (Hugh Heffner) δήλωσε: “Πρόκειται για μια θρυλική διασημότητα διεθνούς εμβέλειας πέρα από τα όρια της σεξουαλικής εικόνας και του ανώτερου μόντελινγκ. Είναι ιδανική για εμάς”.

Αναμένουμε κι εμείς, λοιπόν, το υπόλοιπο υλικό…

 

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *