Συγκεντρώνει άρματα μάχης η Τουρκία από την Συρία στα σύνορα του Έβρου .Εικόνες και βίντεο απο την μεταφορά τεθωρακισμένων .(Video)

armatajpg

Σε άλλο επίπεδο φαίνεται πως πάει την πρόκληση αλλά και οι ψυχολογικές επιχειρήσεις από την Άγκυρα, καθώς πριν από λίγη ώρα τουρκικά ΜΜΕ έδωσαν εικόνες μεταφοράς τεθωρακισμένων (ΤΟΜΠ ACV-15) στα ελληνοτουρκικά σύνορα. 

Σύμφωνα με το «sozcu.com.tr» το απόγευμα του Σαββάτου άρματα μάχης από την νότια Τουρκία ξεκίνησαν να έρχονται στα σύνορα με την Ελλάδα.

Πληροφορίες φέρουν την μετακίνηση από τις περιοχές Reyhanlı και Kumlu της επαρχίας Χατάι στα σύνορα με την Συρία, δεκάδων τουρκικών τεθωρακισμένων, τα οποία, αφού φορτώθηκαν σε αρματοφορείς, έφτασαν στην Αλεξανδρέττα, και από εκεί με πλοίο θα ξεκινήσουν για την Α.Θράκη και την Ανδριανούπολη.

Την είδηση την επιβεβαιώνει και το «haberler», που ανεβάζει και αυτό με τη σειρά του σχετικό βίντεο.

https://twitter.com/i/status/1302247423486509057

 

Μια μεγάλη συνοδεία αρματοφορέων με περίπου 40 τουρκικά άρματα μάχης κινούνται από τα σύνορα της Συρίας προς την Αδριανούπολη σήμερα το απόγευμα, αναφέρει το άρθρο.

«Δυο κονβόι φορτηγών φορτωμένα με περίπου 40 τανκς αναχώρησαν από τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία σήμερα το απόγευμα, και η συνοδεία αναμένεται να αποσταλεί στην Αδριανούπολη με τρένο από το λιμάνι του Ισκεντερούμ»γράφει χαρακτηριστικά το άρθρο.

Μετά την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο με την Ελλάδα η Τουρκία ξεκίνησε την αποστολή τεθωρακσιμένων στα σύνορα με Ελλάδα.

Να σημειώσουμε ότι όλα όσα αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ ότι μεταφέρουν στον Έβρο δηλαδή τα 40 ΤΟΜΠ με τους αρματοφορείς τους δεν είναι παρά μια και μόνο ομοβροντία των ελληνικών Α/Κ ΠΒ PZH-2000.

 

armata

Πληροφορίες φέρουν τα άρματα αυτά να ανήκουν, ενδεχομένως, σε τεθωρακισμένες μονάδες της Α.Θράκης. Οι Τούρκοι στέλνουν πρώτα πίσω τα οχήματα που έχουν σταλεί στο μέτωπο της Θράκης, ώστε να συμπληρώσουν τους προβλεπόμενους αριθμούς οι μονάδες της 1η τουρκικής στρατιάς που είχαν παει Συρία για τις απαιτήσεις του μετώπου στα βόρεια της χώρας αυτής όπως θέλουν να δείξουν.

armatajpg

Στέλνονται άρματα μάχης και στην Edirne

Η Τουρκία άρχισε σήμερα να στέλνει μερικά άρματα μάχηςστα σύνορα με τη Συρία.

Η συνοδεία αναμένεται να αποσταλεί από το λιμάνι Iskenderun στο Edirne με το τρένο.

https://www.pronews.gr/

ekptvseis palettino

                   Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *