Συμβουλές για το πως να φορέσεις την πουκαμίσα-φόρεμα.

Μυστικό Νο1: Πρόσεξε πόσο στενό είναι το φόρεμα

Όπως συμβαίνει και με τα απλά πουκάμισα, έτσι και με την πουκαμίσα φόρεμα, τα σωστά μέτρα είναι απαραίτητα για να εφαρμόσει ακόμα καλύτερα το φόρεμα. Αν τα κουμπάκια αφήνουν το δέρμα σου να ξεχειλίζει από τις τρυπούλες, το αποτέλεσμα δεν το λες και κολακευτικό. Επίλεξε ένα χαλαρό σχέδιο που σου αφήνει χώρο για να κινείς ελεύθερα τα χέρια σου χωρίς να μένεις σχεδόν ημίγυμνη.

 

Μυστικό Νο2: το ύψος του τακουνιού.

Γενικά ακολούθησε τον κανόνα: όσο πιο κοντό το φόρεμα- πουκάμισο, τόσο πιο κοντό το τακούνι. Μην πέσεις στην παγίδα του κοντού φορέματος ασορτί με πανύψηλη γόβα που θα σε κάνει να φαίνεσαι γυμνή, σαν να ξέχασες να βάλεις φούστα. Τα μποτάκια είναι ιδανικά για να στηρίξεις το εν λόγω λουκ.

 

Μυστικό Νο3: βάλε ζώνη

Αν το πουκαμισοφόρεμα που επέλεξες είναι αρκετά loose, μπορείς να δώσεις σχήμα και να τονίσεις τη μέση σου με μια λεπτή ζώνη.

 

Μυστικό Νο3: μονόχρωμο ή μοτίβο;

Ένα τζιν πουκάμισο-φόρεμα μπορεί να είναι άψογο. Ένα μονόχρωμο πουκάμισο- φόρεμα μπορεί να κόβει πόντους. Ένα πουκάμισο-φόρεμα με μοτίβο μπορεί να αναδείξει το λουκ σου και σε συνδυασμό με ωραία αξεσουάρ, να σε κάνει να ξεχωρίσεις.

 

Μυστικό Νο4: πώς θα το συνδυάσεις

Εδώ είναι το πιο κρίσιμο σημείο. Πώς θα ντυθείς για να προστατευτείς από το κρύο και να μην δείχνεις ωσάν βλαχαδερό. Ένα κορμάκι μέσα από το shirt -dress θα σε ζεστάνει και θα αποφύγεις τα ατυχήματα με τα κουμπάκια που είπαμε στο πρώτο μυστικό. Ένα κοντό τζάκετ πάνω το φόρεμα, θα προωθήσει ένα πιο ροκ λουκ ενώ ένα πλουμιστό παλτό πρέπει να συνδυαστεί μόνο με μονόχρωμο πουκάμισο- φόρεμα.

http://www.womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *