Σχίστε τα τζιν σας όπως οι διάσημες κυρίες!

142938

Φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ με λευκά ή πιο σκούρα μπλουζάκια, σακάκια, πουκάμισα μονόχρωμα ή με prints και με δερμάτινα biker μπουφάν. Τα σχισμένα τζιν εμφανίζονται σε πολλές παραλλαγές και οι διάσημες τα προτιμούν συνδυάζοντας τα η κάθε μια ανάλογα με το προσωπικό της στιλ. Σχισίματα στα επίμαχα σημεία για σέξι look για την Kim Kardasian, με μακρύ παλτό για πιο σοφιστικέ εμφάνιση η Jennifer lopez, σικ και στιλάτο για την Olivia Palermo.

 

 

Μπορεί να θεωρούνται «χαλασμένα», τα σχισμένα look,  αυτό όμως δεν τα κάνει και φτηνά, όπως γνωρίζετε πολύ καλά. Γιατί λοιπόν να μην τα φτιάξετε μόνες σας; Αναζητήστε ένα αγαπημένο σας μοντέλο που θα λειτουργήσει ως πρότυπο την ώρα που θα πιάσετε το ψαλίδι στα χέρια, αλλά προσοχή, μην αρχίσετε να κόβετε αμείλικτα!

Για να πετύχετε τις μεγάλες τρύπες που είναι το trend της στιγμής, κόψετε μια τρύπα στο επιθυμητό μέγεθος και στη συνέχεια επεξεργαστείτε τις άκρες με γυαλόχαρτο για να δώσετε το used look. Για μικρές οριζόντιες κοπές, τρίψτε πρώτα το σημείο με γυαλόχαρτο, κάντε ένα μικρό άνοιγμα με το ψαλίδι και το υπόλοιπο ύφασμα σκίστε το με το χέρι για εγγυημένο destroyed look.

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebookκαι θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *