Σόφη Ζαννίνου: «Είμαι 64 ετών»

asdfedf-6

Η Σόφη Ζαννίνου τα έχει βρει με τον χρόνο και το πέρασμά του δεν την  φοβίζει.

 «Το καταδιασκεδάζω και ζω κάθε ηλικία μου!» τόνισε στο You.

-Την ηλικία σας τη λέτε δημόσια;

«Δεν έχω τέτοια κωλύματα. Είμαι 64 ετών.»

-Πλαστικές θα κάνατε;

«Λέω «ναι» σε όλα αυτά που κάνουν τον άνθρωπο να νιώθει καλύτερα. Αν σε κάποιον δεν αρέσει κάτι επνω του και μπορεί να το αλλάξει χωρίς να παραμορφωθεί, μια χαρά!»

-Εσείς θα αλλάζατε κάτι;

«Μα τίποτα; Νιώθω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου. Ο πατέρας μου από πιτσιρίκα με έτρωγε να κόψω τη μύτη μου γιατί είναι μεγάλη και εγώ του απάντησα: «Αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω. Σε όποιον δεν αρέσω με γεια του και χαρά του». Έτσι με έφτιαξε ο Θεούλης, ο μπαμπάς μου και η μαμά μου και είμαι μια χαρά!»

-Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που έχετε ζήσει;

«Από τις πολύ δύσκολες ήταν ο θάνατος του πατέρα μου. Ήταν καταλυτικό για μένα. Μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω. Το αντιμετώπισα με πολλή μεγάλη ψυχραιμία. Βεβαίως πάντα μιλάω με τον πατέρα μου, ζητάω τη συμβουλή του και πάντα μου τη δίνει!»

-Τι εννοείτε;

«Εννοώ ότι ο Θεός μού δείχνει πάντα τι πρέπει να κάνω.»

-Σαν να είναι ακόμα εδώ…

«Ακριβώς. Μα είναι εδώ… Τον βλέπω κάθε μέρα στην τηλεόραση από τις ταινίες του. Ο πατέρας μου εάν δεν πέθαινε θα είχε το ρεκόρ ταινιών στον ελληνικό κινηματογράφο. Τελικά το είχε ο Γιώργος Βελέντζας που πέθανε πρόσφατα.»

 

gossip-tv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *