Ταινίες που άγγιξαν τις καρδιές των γυναικών

tumblr_m7r7sfhIOI1qb3wqu

Τώρα που ο καιρός κρυώνει είναι ότι πρέπει για ταινιούλες. Χουχούλιασμα κάτω από τη κουβερτούλα, με ένα ζεστό ρόφημα, ή ποπ κορν που είναι και φθηνό, και απολαμβάνεις την ιστορία που εκτιλύσεται μπροστά στα μάτια σου

Τέλειες οι νέες ταινίες, ωραίο να βλέπεις νέα πράγματα, αλλά το παλιό είναι αλλιώς (έχουμε βρει ένα τέλειο site που είναι ενημερωμένο για όλες τις νέες ταινίες και σειρές, δες το και συ www.thereviewer.eu) . Ξέρεις, είναι σαν τη παλιά ζακέτα που λίγο μπορεί να έχει ξηλωθεί, λίγο ξεχείλωσε κιόλας, αλλά εσύ δεν μπορείς να την αφήσεις. Έτσι κάπως είναι και οι ταινίες που αγαπάμε. Δεν μπορούμε να μη τις ξαναδούμε γιατί μας κάνουν να νιώθουμε καλά, ας ξέρουμε και στο τέλος τι θα γίνει, πάλι έχουμε αγωνία. Γιατί ίσως μέσα από αυτές μπορεί να θυμόμαστε τις δικές μας αγωνίες,  τα δικά μας «σ’αγαπώ».

Έτσι λοιπόν το redot.gr σας θυμίζει, ή σας προτείνει (αν δεν έχετε δει κάποιες) ταινίες που σίγουρα έχουν αγγίξει τις γυναικείες καρδιές.

Συνάντησε τον Τζο Μπλακ

Meet Joe Black

Μία υπέροχη και πολύ πρωτότυπη ιστορία το πως μπορεί να υπάρξει έρωτας, και πως μπορούν να βγουν συναισθήματα από κει που δεν το περιμένεις και με «ανθρώπους» που δεν θα το περίμενες ποτέ.  Ο Brad Pitt πιο ξανθός και πιο γλυκός, than ever!

Υ.Γ. Σ' αγαπώ

P.S. I love you

Ένας χαμός, που ο ίδιος σε οδηγεί σε κάτι νέο, γιατί έτσι πρέπει και έτσι… θέλει. Και μάλιστα το έχει προγραμματίσει να το κάνει. Γιατί την αγαπάει! Ειδικά το φόντο της Ιρλανδικής εξοχής σε σκοτώνει!!

Καζαμπλάνκα

Casablanca

Αν τυχόν και δεν την έχετε δει, είστε ασυγχώρητοι και βρείτε την γρήγορα!!Αν όμως την έχετε ήδη δει, τότε όχι μόνο την αγαπάτε,γιατί μόνο να την αγαπήσει μπορεί κάποιος αυτή τη ταινία αλλά νομίζω «πως είμαστε στην αρχή μίας υπέροχης φιλίας»

 

 

 

 

Τιτανικός

Titanic

Όλα διαδραματίστηκαν μέσα από μία μεγάλη αγάπη! Ίσως και το παγόβουνο δηλαδή θα έπρεπε είχε σχήμα καρδιάς! Να κάνω τη κλασσική παρατήρηση; Μα δεν μπορούσε να πάει πιο άκρη δηλαδή να ανέβει και ο έρμος επάνω να σωθεί; Ό,τι και να λέμε όμως, μέσα από τη τραγωδία, φαίνονται οι μεγαλύτερες αγάπες

 

 

 

Άγρυπνος στο Σιάτλ

Sleepless in Seattle

Ένα γλυκούλι αγοράκι κάνει προξενιό στον πατέρα του που λατρεύει για να βρει μία νέα σύντροφο, μέσω μίας ραδιοφωνικός εκπομπής.

 

 

 

 

 

Sense and Sensibility

Sense and sensibility

Αχ Θεέ μου! Πόσες φορές να την έχω δει αυτή τη ταινία; Πόσες φορές να εύχομαι να αλλάξει μαγικά εκείνη την ώρα και να εξομολογηθεί τον έρωτά της και να μη κρατάει μέσα της ό,τι νιώθει για να τελειώσει το το μαρτύριο της αξιοπρέπειας και της ντροπής που περνά! Την αγαπώ! Μόνο αυτό! Περιτό να πω ότι κάθε φορά που βλέπω τέλος, είμαι έτοιμη κλάψω! Κάθε φορά όμως!

 

 

 

Chocolat

Chocolat

Έρωτας γεμάτος σοκολάτα μέσα σε μία υποτίθεται καθωσπρέπει κοινωνία. Φιλίες περίεργες, αγάπη με τη πρώτη ματιά και ο άνεμος να φυσά για να σε στείλει σε νέα μέρη που δεν έχεις ξαναδεί…. μέχρι να κλείσεις το παράθυρο!

 

 

 

 

Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς

Bridget Jone’s diary

Απίστευτη ιστορία, αλλά τόσο αληθινή, βγαλμένη εντελώς μέσα από τη ζωή, και φάσεις που πολλές φορές θυμίσαν δικές μας καταστάσεις. Χα! Τη λατρεύω

 

 

 

 

 

Dirty Dancing

Dirty Dancing

Τι είχε γίνει όταν βγήκε αυτή η ταινία;;;; Τι πανικός!!! Το άξιζε όμως και συνεχίζει να αξίζει! Και ποιο κορίτσι δεν ονειρεύτηκε αυτή τη ταινία, με την υπόθεσή της, με τη μουσική της, με τους χορούς της,που πρώτη φορά επιτέλους βλέπαμε ότι όλοι οι άνδρες χορευτές δεν ήταν απαραίτητο να είναι gay!  Όταν θέλω να θυμηθώ την αγωνία του έρωτα στη καρδιά μου , απλά πάταω το start!

 

 

 

Under the Tuscan Sun

Under Tuscan Sun

Δεν είχα τι να κάνω, τη πέτυχα καθώς έκανα zapping και την είδα! Και την αγάπησα! Και τη λάτρεψα. Και έψαχνα και το τιτλο γιατί δεν την είχα πετύχει εντελώς από την αρχή!! Και τον βρήκα. Μέσα από τα υπέροχα τοπία της Τοσκάνης, έρχεται η εσωτερική αναγέννηση!

 

 

 

 

Only You

Only You

Καλά, όταν είδα τον πρωταγωνιστή κόλλησα στην οθόνη γιατί τον αγαπάω και μέσω αυτού λάτρεψα και τη ταινία.  Μία γυναίκα πιστεύει στη μοίρα και ψάχνει την αδερφή-ψυχή της που κάποτε της είχαν πει το όνομα και μέσα από ένα σωρό περίεργες καταστάσεις…. τελικά τη βρίσκει!  Το τοπίο…Ιταλία και πάλι… πφφφφ ζηλεύω!!

 

 

 

 

Pretty Woman

Pretty woman

Οκ! Δεν έχω να πω τίποτα. Η κλασική ιστορία της Σταχτοπούτας… σήμερα!

 

 

 

 

 

 

 

Μια βραδιά στο Νόττινγκ Χιλ

Notting Hill

Όποιος πει κακό για αυτήτη ταινία…. να του καεί το βίντεο! Διότι ένα θα πω…. ακόμα και η λαϊκή στο δρόμο του πρωταγωνιστή που γίνεται μου αρέσει! Πειράζει;

 

 

 

 

 

Το ημερολόγιο

Notebook

Όποιος την έχει δει ξέρει ότι δεν πρέπει να πω τίποτα! Όποιος δεν την έχει δει, δεν έχει δει καμία αισθηματική ταινία στη ζωή του!! ΠΟΤΕ!! Ο απόλυτος έρωτας!!

 

 

 

 

 

redot.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *