Τα ανθρώπινα γλυπτά από μέλι του Black Little

Πως θα σου φαινόταν να σε περιλούσουν με τόνους από μέλι και μετά να σε φωτογραφήσουν; Δεν με ρώτησε κανείς, αλλά απαντώ πως θα δεχόμουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Γι’ αυτό το λόγο είναι κρίμα να μην γνωρίζω προσωπικά τον φωτογράφο Black Little, ο οποίος πήρε ανθρώπους όλων των ηλικιών και σωματότυπων, τους περιέλουσε με μέλι και τους φωτογράφισε.
Στόχος του είναι να δείξει ότι το ανθρώπινο σώμα είναι το πιο όμορφο γλυπτό, ανεξάρτητα από το μέγεθός ή το σχήμα του. Το κολλώδες, αλλά αναμφίβολα, γλυκό αποτέλεσμα θυμίζει την τελειότητα και την αφθαρσία των αρχαίων ελληνικών και ρωμαϊκών αγαλμάτων.

Είμαι σίγουρη ότι με αυτό που θα πω τώρα θα σου λύσω μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ απορία: Πόσα κιλά μέλι χρησιμοποιήθηκαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το πρότζεκτ; 900 βάζα που το καθένα χωράει 5 λίτρων. Αν είναι να βλέπουμε τέτοια έργα τέχνης, ΧΑΛΑΛΙ.

Το όνομα του πρότζεκτ είναι Preservation και αυτό επειδή τα μοντέλα του Little είναι σαν να είναι παγιδευμένα μέσα σε κεχριμπάρι, το οποίο έχει τη δυνατότητα να συντηρήσει οργανισμούς μέχρι και 230 εκατομμύρια χρόνια.

Αν θέλεις να δεις πως φτιάχτηκε το τελικό αποτέλεσμα που μπορείς να θαυμάσεις στις φωτογραφίες πάτα play στο βιντεάκι. Είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

cosmopolitan.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *