Τα απίθανα φορέματα που φτιάχνει ένα 4χρονο κοριτσάκι με τη μαμά της! Δες φωτογραφίες!

Όλα ξεκίνησαν επειδή η μικρή Mayhem, όπως όλα τα κοριτσάκια, έπαιρνε τα ρούχα της μαμάς της για να ντυθεί. Η μαμά της, επειδή βαρέθηκε να μαζεύει τα ρούχα της μέσα από τα κουτιά με τα παιχνίδια της κόρης της μια μέρα της πρότεινε να φτιάξουν φορέματα από χαρτί. Η μικρή Mayhem ενθουσιάστηκε!


Αυτό είναι το πρώτο φορεματάκι που έφτιαξαν μαζί. Από τότε όμως “μπήκε πολύ νερό στ’ αυλάκι”! Η Mayhem άρχισε να έχει διάφορες ιδέες που ξεπατίκωνε από παντού! Μαζί με τη μαμά της παρακολουθούσαν τις διάσημες, τα μοντέλα πώς ντύνονταν και μετά έφτιαχναν παρόμοια φορέματα. Το αποτέλεσμα; Δες τις παρακάτω φωτογραφίες!

/
Και όμως! Βρείτε τη διαφορά της Jennifer Lawrence με το πανάκριβο φόρεμά της από αυτό που έφτιαξε η μικρή με τη μαμά της!

/
Μια εντυπωσιακή εμφάνιση και για τις δύο κυρίες!

/
Τύφλα να χει η Taylor Swift και το λουλουδάτο της φόρεμα μπροστά στη δημιουργικότητα της 4χρονης!

/
Η 4χρονη Mayhem δείχνει πιο ναζιάρα με το φόρεμα που έφτιαξε από την Katy Perry που φόρεσε το αληθινό!

/
Άντε να ξεχωρίσεις το αληθινό από το χάρτινο!

/
Ακόμα και φορέματα υψηλής ραπτικής μπορεί και φτιάχνει η μικρή μόνο με χαρτί!

/
Η ταλαντούχα Mayhem ίσως έχει άστρο τελικά στο σχέδιο μόδας ή ακόμα και στην πασαρέλα αφού φροντίζει να παρουσιάζει τις δημιουργίες της και να φωτογραφίζεται με επαγγελματισμό! Μάλιστα η μαμά της δηλώνει ότι πλέον μπορεί να υπολογίσει ακόμα και πόσο χαρτί χρειάζεται για να φτιάξει κάθε φόρεμα!

 

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *