Τα εσπεριδοειδή έχουν θαυματουργή δράση

Βοηθούν στην πρόληψη του εγκεφαλικού επεισοδίου.

Μία έρευνα απέδειξε ότι η κατανάλωση εσπεριδοειδών μπορεί να προστατέψει τον άνθρωπο από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Η συγκεκριμένη κατηγορία φρούτων περιέχει φλαβονοειδή ουσίες οι οποίες έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μία από αυτές είναι ότι προλαμβάνουν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο.

Επιπλέον τα συγκεκριμένα φρούτα όπως και τα υπόλοιπα είναι πλούσια σε βιταμίνες που έχει ανάγκη ο οργανισμός στην καθημερινότητά του. Μπορείτε να τα τρώτε ως φρούτα ή να πίνετε το χυμό τους. Ένα smoothie για πρωινό θα σας γεμίσει ενέργεια.

Τέλος έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και αυτό σημαίνει ότι σε μία δίαιτα είναι απαραίτητα. Πάντα όμως η κατανάλωσή τους πρέπει να γίνεται με μέτρο, γιατί μην ξεχνάτε ότι περιέχουν και ζάχαρη. Ωστόσο θα αποτελούν σίγουρα ένα μεγάλο μέρος της καθημερινής σας διατροφής. Επίσης όλα τα φρούτα είναι προτιμότερο να τα τρώτε τις πρωινές ώρες της ημέρας και όχι τις βραδινές.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *