Τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 24/4.

ζωδια

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Ένας νέος κύκλος ξεκινά

palettino

Κριός

Ένα νέο ξεκίνημα είναι «στα σκαριά» αλλά καλό είναι να μην βιαστείς να δράσεις χωρίς πρώτα να προετοιμαστείς κατάλληλα, ιδιαίτερα ως προς τα μέσα και τον εξοπλισμό που προτίθεσαι να χρησιμοποιήσεις. Περιόρισε λοιπόν τον αρχικό ενθουσιασμό σου, για να πάνε όλα καλά. Παράλληλα, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

Ταύρος

Φαίνεται να γεννιέται μια χρήσιμη φιλία, με ένα πρόσωπο που θα συνδράμει θετικά τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και σε ζητήματα υγείας ή διατροφής που ενδεχομένως σε απασχολούν. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να βρεις τις απαντήσεις και τις βοήθειες που ζητάς, μέσα από την επαφή σου με έναν συλλογικό φορέα που ειδικεύεται σε τομείς που σε ενδιαφέρουν.

Δίδυμοι

Σήμερα θα σου δοθεί η δυνατότητα να οργανωθείς επαγγελματικά έχοντας μάλιστα και την συμπαράσταση ατόμων που είτε ανήκουν στο φιλικό σου περιβάλλον, είτε κινούνται στον χώρο της εργασίας σου και διαθέτουν ειδικές γνώσεις. Επιπλέον, η άρτια παρουσίαση ενός θέματος αλλά και η επιμελημένη εμφάνισή σου θα προσθέσουν «πόντους» στο ενεργητικό σου.

Μια συμβουλή ή επισήμανση μπορεί να είναι «όλα τα λεφτά» σε σχέση με μια υπόθεση που χρονίζει και σε ταλαιπωρεί αλλά πλέον βρίσκει την λύση της. Επιπλέον μπορεί να ευνοηθείς από ένα επαγγελματικό ταξίδι ή την επιμόρφωσή σου σε τεχνικά ζητήματα. Κατά τα άλλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό θα συμβάλλει σε «τριβές» με άτομα μιας διαφορετικής νοοτροπίας.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio

Λέων

Ένα άτομο που ειδικεύεται στα οικονομικά μπορεί να σου προσφέρει πολύτιμες διεξόδους αλλά και «πατέντες» με τις οποίες θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες που σε ταλαιπωρούν. Ίσως μάλιστα να μην σου στοιχίσει κάτι όλο αυτό ένεκα… συμπάθειας! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Παρθένος

Όλα φαίνεται πως εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σου κι επειδή σήμερα έχεις το… κάτι παραπάνω δεν είναι άσχημη ιδέα να ζητήσεις χάρες και βοήθειες από τους άλλους. Ανάλογη «πέραση» έχεις βέβαια και σε πιο προσωπικά θέματα! Παράλληλα η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να αξιοποιήσεις άμεσα μια οικονομική ευκαιρία, αφού είναι από τις… σπάνιες!

Ζυγός

Οι ασάφειες που υπήρχαν στην δουλειά σου, φαίνεται να διαλύονται οριστικά κι έχεις πια μια καθαρή εικόνα τόσο για τις δικές σου αρμοδιότητες, όσο και γενικότερα για τον καταμερισμό εργασιών, κάτι που θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς εκεί που πρέπει. Παράλληλα βέβαια η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σε… αναστατώσει συναισθηματικά!

palettino

Σκορπιός

Ένα πρόσωπο σου δείχνει με πρακτικό τρόπο την αγάπη και την εκτίμηση που σου τρέφει κι αν βέβαια δεν «κωλύεσαι» από κάτι, αξίζει να δώσεις στην σχέση σας και μια πιο προσωπική διάσταση. Ίσως μάλιστα όλα αυτά να συμβούν στον χώρο της εργασίας σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να ασχοληθείς και με διατροφικά ζητήματα.

Τοξότης

Η ημέρα προσφέρεται για να αποκαταστήσεις ότι «αρμενίζει στραβά» στο σπίτι και την οικογένειά σου, είτε πρόκειται για καθαρά τεχνικά ζητήματα, είτε για τις σχέσεις με τους οικείους σου. Κι όλα αυτά μπορεί να γίνουν στα πλαίσια ενός αμοιβαίου συμφέροντος. Παράλληλα , η Σελήνη στον Κριό φουντώνει τον ενθουσιασμό σου!

Αιγόκερως

Η συμβολή ενός ειδικού μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για την ομαλή και άρτια διεκπεραίωση των σχεδίων σου, ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις από παλιά. Επιπλέον, μια συνάντηση επαγγελματικού χαρακτήρα θα έχει και τα… τυχερά της! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να αναστατώσει κάπως το πρόγραμμά σου.

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να αποκτήσεις ή… ακόμη καλύτερα να σου χαρίσουν κάτι που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια συμφέρουσα πρόταση, ιδιαίτερα ως προς το οικονομικό της σκέλος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό θα σε φέρει σε επαφή με άτομα διαφορετικών αντιλήψεων, από τα οποία θα αντλήσεις ιδέες και εμπνεύσεις.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio

Ιχθύες

Από την στιγμή που κερδίζεις τους άλλους με την παρουσία σου είναι λογικό να θέλουν να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την περίσταση και… βάλε τώρα που γυρίζει! Επιπλέον, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει στον καλλωπισμό και γενικότερα την περιποίησή του σώματός σου με την συνεισφορά της τεχνολογίας.

astrology.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :Παραμυθένια νυφικά που έμειναν στην ιστορία !(Photos)

 


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *