Τα ζώδια σήμερα ,12 Οκτωβρίου 2016.

zodia6t32-600x600

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κριέ, η πιθανότητα ουσιαστικής επικοινωνίας με φίλους και συνεργάτες αγγίζει επικίνδυνα το μηδέν. Με άλλα λόγια, αυτό που θες να πεις, θα πρέπει να το ξαναπείς και να το ξαναπείς και….
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, μην περιμένεις πως θα συνεννοηθείς με τον/την προϊστάμενο σου σήμερα, ούτε και με τους περισσότερους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μόνο δουλειά για το επόμενο διήμερο; Υποχρεώσεις με συγγενείς ή σχετικές με την εργασία σου; Όπως και να έχει αποκλειστικά χαλάρωση και ηρεμία δεν πρόκειται να παίξει.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Καρκίνε, είναι επικίνδυνη σήμερα η επαναστατική σου διάθεση κόντρα στην καθημερινή εργασιακή ρουτίνα σου. Συγκεντρώσου σε παρακαλώ γιατί οι καλοθελητές που θέλουν να σε υποσκάψουν στο γραφείο δεν είναι και λίγοι!
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ναι, είσαι έτοιμος/η να δαγκώσεις με την παραμικρή αφορμή όποιον/α σε φέρνει σε θέση άμυνας. Ναι, αυτός/η που σου επιτίθεται μάλλον δεν είναι ο ίδιος/α που ευθύνεται γιʼ αυτή σου τη στάση. Και που είναι ο φταίχτης/η φταίχτρα; Πολύ μακριά ή σε άλλη αγκαλιά;
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, αν το ερωτικό σου ενδιαφέρον ή ένας/μια καλός/η φίλη σήμερα, για ανεξήγητο λόγο, κλείσουν τα κινητά και δεν θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σου, δεν χρειάζεται να πάθεις πανικό. Λες και πάντα επιλέγεις τους πιο συγκροτημένους ανθρώπους για να έχεις κοντά σου και τώρα αυτή η συμπεριφορά σε ξενίζει…
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, φυσικά και δεν σ’ ενοχλεί πια η ένταση στην εργασιακή σου καθημερινότητα. Ούτε καν η πεσμένη σου διάθεση. Όμως μόνο και η υποψία πως λέγονται λόγια πίσω από την πλάτη σου από συναδέλφους μπορεί να σε κάνει έξω φρενών. Ψυχραιμία…
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Λοιπόν δεν χρειάζεται να περιορίσεις τον εαυτό σου αν βγει στην επιφάνεια η πιο τρυφερή, γενναιόδωρη, παιδική πλευρά του χαρακτήρα σου. Και αυτό γιατί: 1) δεν είσαι ανόητος/η για να την βγάλεις στη φόρα σε όλους/ες αλλά μόνο σʼ εκείνους/ες που Εμπιστεύεσαι (έψιλον κεφαλαίο) και 2) κανείς δεν σου απαγορεύει να ξαναγυρίσεις στο γνωστό εαυτό σου ακαριαία!
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, αν θέλεις να μείνεις μόνος/η ή αν επιθυμείς απλώς να κάνεις κάτι μόνος/η που σ’ ευχαριστεί, πρόσεξε πως θα το θέσεις στους/στις φίλους/ες σου ή στον/στην σύντροφο σου. Κάτι μου λέει πως πολύ στραβά θα το πάρουν και θ’ αρχίσουν οι ανακρίσεις!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, θα ήταν προτιμότερο να αφήσεις για άλλη μέρα σημαντικές συναντήσεις ή συνομιλίες που αφορούν στη δουλειά σου ή επίλυση παρεξηγήσεων με συγγενείς. Δεν το έχεις με την επικοινωνία σήμερα…
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, προστάτεψε σήμερα το πορτοφόλι σου από κάθε παρόρμηση για αγορές, έξοδα, δώρα. Θα είναι αφόρητα δύσκολο να συγκρατηθείς αν ξεκινήσεις σπαταλάς, να το θυμάσαι…
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, είναι μια από αυτές τις ημέρες που αισθάνεσαι πως αν αφήσεις το εσωτερικό σου χάος ελεύθερο ο κόσμος θα χάσει το χρώμα, τη δομή, το ενδιαφέρον. Τι είπαμε κάνουμε αυτές τις μέρες. Εργασία και χαρά… Έτσι μπράβο.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -70% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *