Τα ζώδια του μήνα (Φεβρουάριος 2015)

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Η καλύτερη συμβουλή για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι η υπομονή. Φρόντισε να δώσεις χώρο και χρόνο στον σύντροφό σου να εκφραστεί ή ασχολήσου με τα επαγγελματικά σου. Στο δεύτερο μισό του μήνα όμως έχεις κάθε δικαίωμα να κάνεις αισθητή την παρουσία, αλλά και την άποψή σου. Φλέρταρε, ζήτησε περισσότερα και απομάκρυνε από κοντά σου ανθρώπους που έχουν αποδείξει την ποιότητα του χαρακτήρα τους.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Βρίσκεσαι στο μέσον συζητήσεων, επαφών και κινήσεων στη ζωή σου. Από τη μία μπορεί να σε κουράζει αυτό, από την άλλη όμως γνωρίζεις κόσμο και βελτιώνεις την εικόνα σου σε τρίτους. Εκμεταλλεύσου αυτήν τη συγκυρία, γιατί το δεύτερο μισό του μήνα απαιτεί αντοχές και γερά νεύρα.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Το πρώτο μισό του μήνα είναι κουραστικό και απαιτητικό, αφού πρέπει να φέρεις εις πέρας εργασιακές υποχρεώσεις ή να σταθείς σε άτομα της οικογένειάς σου. Από εκεί και πέρα όμως δεν είναι κακό να αρχίσεις να σχεδιάζεις ή να ονειρεύεσαι μια εκδρομή που θα σε ανανεώσει. Απλώς, φρόντισε να πάρεις μαζί σου άτομα που αντέχουν τις σκέψεις και τις κουβέντες σου.

 

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Υπάρχουν κάποιες εποχές που θέλεις να αποδράσεις από μια καθημερινότητα που σε εξοντώνει, αλλά δεν τολμάς λόγω της ανάγκης σου για ασφάλεια. Έτσι, κι αυτόν τον μήνα θα πρυτανεύσει η λογική, ώστε να μην τα τινάξεις όλα στον αέρα. Αντί γι’ αυτό, προς το τέλος του μήνα οι υποχρεώσεις και η πίεση της καθημερινότητας θα αυξηθούν. Αλλά εσύ δεν πτοείσαι από κάτι τέτοια.

 

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Θα προσπαθήσεις να φανείς αντάξια της εμπιστοσύνης ανθρώπων που θα μπορούσαν να αλλάξουν την κατεύθυνση της ζωής σου. Η ωριμότητά σου θα σε βοηθήσει επίσης να απομακρυνθείς από σχέσεις και συνεργασίες που σε ξεζουμίζουν και να αναζητήσεις νέα ενδιαφέροντα. Επιπλέον το δεύτερο μισό του μήνα ενδείκνυται για να ξεκινήσεις μια σχέση που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά.

 

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι σχέσεις σου γνωρίζουν τομές και αλλαγές, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Γιατί αν παραμένεις εστιασμένη στα επαγγελματικά σου, ίσως να χάσεις την ευκαιρία να δεις ένα άτομο που περνάει από τη ζωή σου και θα μπορούσε να την αλλάξει. Προσπάθησε λοιπόν να μην αγνοείς καθόλου τι συμβαίνει γύρω σου.

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ίσως να βρεθείς μπροστά σε προκλήσεις που θα μπορούσαν να σου αλλάξουν τη ζωή. Πριν κάνεις μια νέα αρχή, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι έχει παραμείνει ως εκκρεμότητα, κυρίως στον ερωτικό τομέα, γιατί μπορεί να κουβαλήσεις θέματα μέσα σε μια νέα κατάσταση χωρίς ουσιαστικό λόγο. Στο τέλος του μήνα θα κληθείς να αποδεχτείς τη νέα σου ερωτική πραγματικότητα.

 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Βρίσκεσαι σε μια ψυχολογία που έχει τη δύναμη να σε ωθήσει να τινάξεις στον αέρα κάποιες σταθερές σχέσεις και καταστάσεις στη ζωή σου. Αν κουράστηκες να ζεις σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον, φρόντισε να μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση μέχρι τα μέσα του μήνα. Προς το τέλος Φεβρουαρίου θα έχεις πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον λόγο που έχεις κουραστεί και θα κινηθείς αναλόγως, είτε διαλύοντας σχέσεις είτε αλλάζοντας περιβάλλον.

 

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου)

Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσες να αποφύγεις τα εμπόδια που εμφανίζονται αν σχεδίαζες μια απόδραση. Δεν είναι όμως πλέον τόσο εύκολο να αφήσεις στη μέση αυτό που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας. Αν λοιπόν το πρόβλημα εντοπίζεται στη σχέση σου, αντιμετώπισέ το με συζήτηση και στο τέλος του μήνα θα είσαι πιο κοντά στο να καταλάβεις την άλλη πλευρά.

 

Αιγόκερως (23 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)

Θέλεις να κάνεις περιττά έξοδα, τα οποία ουσιαστικά δεν αντέχεις. Με την πάροδο του μήνα όμως θα κληθείς να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς και να περιοριστείς σε αγορές που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή τον σύντροφο και όχι τόσο με τις δικές σου, προσωπικές ανάγκες.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου καλό θα ήταν να αποφύγεις τις μεγάλες υποσχέσεις και να μην πάρεις αποφάσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε επίσης να δεις ψύχραιμα και λογικά την επιστροφή ενός ατόμου στην προσωπική σου ζωή, γιατί στο τέλος του μήνα θα πρέπει να αποδείξεις πως είσαι έτοιμη για κάτι καινούριο. Κοινώς, προσπάθησε να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα που δεν θα αφήσει αμφιβολίες και γκρίζες ζώνες στη ζωή σου.

Cosmo tip: Η Πανσέληνος απέναντί σου στις 3 Φεβρουαρίου θέλει προσοχή, γιατί μπορεί να ενθουσιαστείς με μια σχέση που δεν έχει ουσία. Δείξε αυτοσυγκράτηση, κάνε υπομονή και αν η κατάσταση έχει ουσία, περίμενε να έρθει το τρίτο δεκαήμερο του μήνα πριν τη δημοσιοποιήσεις.

 

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Στο ξεκίνημα του μήνα καλείσαι να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου, καθώς θα έχεις περισσότερες υποχρεώσεις απ’ όσες υπολόγιζες. Όμως, μέχρι τα μέσα του μήνα θα επιβραβευτείς για την προσπάθειά σου από οικονομικής πλευράς, ενώ θα έρθουν πιο ξεκούραστες μέρες. Φρόντισε επίσης  να μην παραμελήσεις τον άνθρωπο που αγαπάς τις μέρες που θα ξεκουράζεσαι.
cosmopolitan.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *