Τα ιδανικά παπούτσια για καθένα από τα τζιν σου!

c1ef4995d0223cbdb091eb63ed0dd3d2

‘Oλες μας έχουμε ένα τζιν παντελόνι -ή οχτώ! Το θέμα είναι ότι το καθένα είναι αρκετά διαφορετικό -άλλο skinny, άλλο καμπάνα, άλλο ολόισιο- που δεν ξέρουμε πάντα ποιο είναι το σωστό παπούτσι που θα αναδείξει το στυλ του. Ακολούθησε αυτό τον βασικό οδηγό και δεν θα κάνεις ποτέ λάθος συνδυασμό:

Φαρδύ τζιν με χοντρά τακούνια


baner-palettino

Τα παντελόνια με φαρδιά μπατζάκια χρειάζονται «ύψος» για να κολακέψουν τη σιλουέτα σου. Εάν όμως θέλεις να είσαι μέσα στη μόδα, καλύτερα να αποφύγεις να τα συνδυάσεις με ψιλοτάκουνες γόβες. Η ιδανική λύση είναι ένα ζευγάρι παπούτσια με χοντρό τακούνι, είτε σε στυλ γόβας είτε μποτάκι, αρκεί το μήκος του παντελονιού να είναι τέτοιο που να καλύπτει ολόκληρο το τακούνι!

Βoyfriend τζιν με αθλητικά

Ένα τζιν σε casual στυλ απαιτεί εξίσου casual παπούτσια, όπως ένα ζευγάρι sneakers. Το μυστικό είναι το ύψος του παντελονιού να είναι τέτοιο που να αφήνει ακάλυπτο τον αστράγαλο. Διαφορετικά, το όλο look δείχνει κάπως ντεμοντέ.

Skinny τζιν με ankle booties

Ένα ζευγάρι χαμηλά μποτάκια είναι τα ιδανικά παπούτσια για κάθε εφαρμοστό τζιν αυτό το χειμώνα. Είναι η πιο ασφαλής επιλογή και η πιο φρέσκια -μετά από τόσα χρόνια που φορούσαμε τα skinny jeans με ψηλές μπότες.

Τζιν ζιπ κιλότ με γόβες με λουράκια

Οι ζιπ κιλότ που εξακολουθούν να είναι στη μόδα και το χειμώνα δένουν τέλεια με ένα ζευγάρι παπούτσια που δένουν στον αστράγαλο, γιατί εξισορροπούν τη συνολική εικόνα. Επιλέξτε ένα ζευγάρι σε έντονο χρώμα για ακόμα πιο ιδιαίτερο στυλ.

Τα κλασικά πεντάτσεπα επιστρέφουν δυναμικά στη μόδα -μαζί με τα παπούτσια με τα οποία τα φορούσαμε στο Γυμνάσιο, για ένα ολοκληρωμένο ’90s revival!

Τζιν σαλοπέτα με loafers

O πιο ασφαλής τρόπος για να φορέσεις σαλοπέτα χωρίς να μοιάζεις σε πεντάχρονο είναι να τα συνδυάσεις με ένα ζευγάρι loafers σε αυστηρό, «αντρικό» στυλ.

Μαύρο τζιν με μαύρα μποτάκια

Συνδυάζοντας το μαύρο παντελόνι σου με μαύρα παπούτσια κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται πολύ πιο μακριά. Και μόνο γι’ αυτό, αξίζει!

Λευκό τζιν με εντυπωσιακές γόβες

Ναι, μπορείς να φορέσεις λευκό παντελόνι το φθινόπωρο (μη σου πω και το χειμώνα). Όμως, μην το συνδυάσεις με τα αθλητικά σου γιατί το σύνολο θα είναι πολύ «καλοκαιρινό». Προτίμησε ένα ζευγάρι γόβες που κάνουν εντύπωση, για το χρώμα ή το σχέδιό τους.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

baner-palettino

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *