Τα καλύτερα ξενοδοχεία για το ρεβεγιόν

Η Food Editor του Madame Figaro, Νέλλη Καλαμαρά επιλέγει τα top hotelsτης Αθήνας που διοργανώνουν τα καλύτερα ρεβεγιόν για τις μέρες των γιορτών. Πού θα πας για τα must party πριν φύγει το 2011; Η εορταστική περίοδος είναι η ιδανική ευκαιρία να αφήσουμε για λίγο πίσω ό, τι μας βαραίνει και να υποδεχτούμε το νέο έτος με ανανεωμένη διάθεση. Παρακάτω θα διαβάσεις έναν πλήρη οδηγό με τα ρεβεγιόν και τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στα ωραιότερα ξενοδοχεία της Αθήνας. Άλλωστε μία έρευνα αγοράς δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Hilton Athens

Παραμονή Χριστουγέννων

Στο Βυζαντινό στρώνεται ο πλούσιος χριστουγεννιάτικος μπουφές δείπνου, το οποίο απολαμβάνουμε με συνοδεία ζωντανής μουσικής. (95€ το άτομο και περιλαμβάνεται είσοδος στο Party του Galaxy Bar και δωρεάν πάρκινγκ). Στο Milos το δείπνο της Παραμονής των Χριστουγέννων σερβίρεται 20.00-01.00, ενώ στο Galaxy Bar διοργανώνεται το διάσημο πια party με guest DJ (25€ το άτομο με ένα ποτό.)

Χριστούγεννα

Το Βυζαντινό έχει την τιμητική του, όπου απολαμβάνουμε είτε το χριστουγεννιάτικο μεσημεριανό μπουφέ με ζωντανή μουσική και ψυχαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά (115€ το άτομο με δωρεάν πάρκινγκ) είτε τον εορταστικό μπουφέ δείπνου πάλι με ζωντανή μουσική (75€ το άτομο με δωρεάν πάρκινγκ).

Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Στο Βυζαντινό από τις 21.00-03.00 διοργανώνεται το επίσημο δείπνο της παραμονής με ένα εξαιρετικό μενού 5 πιάτων και υποδεχόμαστε το νέο έτος με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής (165€ το άτομο και περιλαμβάνεται είσοδος στο Party του Galaxy Bar και δωρεάν πάρκινγκ), ενώ 20.00-01.00 σερβίρεται το εορταστικό δείπνο στο Milos. Από τις 22.00 δε ξεκινά και το New Year’s Eve Party στο Galaxy Bar (30€ το άτομο με ένα ποτό).

Πρωτοχρονιά

  Το πιο διάσημο πρωινό της πόλης σερβίρεται 04.30-10.30 σε έναν εντυπωσιακότατο μπουφέ στο Βυζαντινό, όπου συναντάμε όλη την κοσμική Αθήνα (40€ το άτομο), ενώ 11.00-20.00 στο Galaxy Bar διατίθεται μεγάλη ποικιλία γλυκών και καφέ. Όσο για το πρωτοχρονιάτικο Brunch, διοργανώνεται στο Βυζαντινό και ο πλούσιος μπουφές συνοδεύεται από ζωντανή μουσική και ψυχαγωγικό παιδικό πρόγραμμα (115€ το άτομο με δωρεάν πάρκινγκ)
Για περισσότερες πληροφορίες www.hiltonathens.gr ή 210-7281351

Grande Bretagne Athens

Παραμονή Χριστουγέννων

Το GB Corner φοράει τα καλά του και υποδέχεται τους καλεσμένους του με ένα πλούσιο μενού και ζωντανή μουσική με πιάνο και φωνή (110€ το άτομο), ενώ στο GB Roof Garden το πολυτελές μενού 7 πιάτων συνοδεύεται από τη μοναδική θέα και μουσική από DJ (190€ το άτομο). Τέλος στο Royal Room μία τετραμελής ορχήστρα συνοδεύει το μενού 6 πιάτων (150€ το άτομο).

Χριστούγεννα

Στο GB Corner μας περιμένει ένα á la carte menu με γιορτινές σπεσιαλιτέ και εορταστική μουσική, ενώ στο GB Roof Garden στρώνεται ένας υπέροχος μπουφές (95€ το άτομο).

Παραμονή Πρωτοχρονιάς

  Στο GB Corner το μοναδικό μενού 6 πιάτων ξεκινά με “Σούπα Φασιανού με Κάστανα” και συνοδεύεται από ζωντανή μουσική (175€ το άτομο), ενώ στο  GB Roof Garden το νέο έτος υποδεχόμαστε με μουσική με DJ Set από τον Τάσο Τρύφωνος και με ένα μενού για ανθρώπους με υψηλές γαστριμαργικές απαιτήσεις (350€ το άτομο). Στο Royal Room σερβίρεται μενού 6 πιάτων με συνοδεία μουσικής από πενταμελή ορχήστρα (225€ το άτομο) και στο Winter Garden οι επισκέπτες από τις 21.00 και μετά απολαμβάνουμε τη μελωδία της άρπας και τον αγαπημένο πιανίστα Kipko Guennadi συνοδεία ενός ποτηριού σαμπάνιας και συνοδευτικών (30€ το άτομο).

Πρωτοχρονιά

Το πρώτο πρωινό του νέου έτους μας περιμένει στον μπουφέ του Royal Room (40€ το άτομο), ενώ το μεσημέρι επιλέγουμε ανάμεσα στο á la carte menu του  GB Corner και στον πλούσιο μπουφέ του  GB Roof Garden (95€ το άτομο).
Για περισσότερες πληροφορίες 210 3330000 και www.grandebretagne.gr

King George Palace

Παραμονή Χριστουγέννων

Στην πιο διάσημη σάλα της Αθήνας, το Tudor Hall, μας περιμένει ένα ρομαντικό Gala Dinner, που παραπέμπει στη λάμψη της γιορτής αλλοτινών καιρών, ενώ ένα μουσικό ντουέτο θα μας ψυχαγωγεί εορταστικά (150€ το άτομο). 

Χριστούγεννα

Ο πλούσιος μπουφές στρώνεται με παραδοσιακά αλλά και πιο ψαγμένα πιάτα για ένα υπέροχο γεύμα για μικρούς και μεγάλους στο Christmas Brunch (85€ το άτομο). Παραμονή Πρωτοχρονιάς Γαστρονομική πολυτέλεια σε ένα μενού 6 πιάτων με απεριόριστη σαμπάνια και λάμψη με θέα στην Ακρόπολη και τη συνοδεία ζωντανής μουσικής (185€ το άτομο).

Πρωτοχρονιά

Ένα πρωτότυπο πρωινό για ξενύχτηδες που σερβίρεται από τις 05.00 (40€ το άτομο). Περισσότερες πληροφορίες 210 3222210 και www.classicalhotels.gr
 

Athenaeum Intercontinental Athens

Christmas to Go

Για όσους δε θέλουν να χάσουν την οικογενειακή θαλπωρή του σπιτιού τους, αλλά συγχρόνως θέλουν να προσφέρουν στους αγαπημένους τους ένα ιδιαίτερο εορταστικό γεύμα, η ομάδα του  Intercontinental Athens έχει τη λύση. Έτσι, μπορούμε να πάρουμε για το σπίτι ψητή γαλοπούλα, μοσχαρίσιο φιλέτο Ουέλινγκτον ή γουρουνάκι γάλακτος για 6-8 ή για 10-12 άτομα (150€ ή 220€ αντίστοιχα) και να έχουμε τις γεύσεις ενός βραβευμένου εστιατορίου στο σπίτι μας.

Παραμονή Χριστουγέννων

Στο Cafezoe απολαμβάνουμε έναν πλούσιο μπουφέ με τη συνοδεία γιορτινής ζωντανής μουσικής (100€), ενώ στο βραβευμένο Premiere μας σερβίρεται ένα ευφάνταστο μενού 5 πιάτων που σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει (125€ το άτομο).

Χριστούγεννα

Το Cafezoe διοργανώνει ένα γιορτινό συμπόσιο με γαλοπούλα, ορτύκια με μέλι και καταπληκτικά γλυκά (100€ το άτομο).

Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Ένας πλούσιος μπουφές, κρασί και ζωντανή μουσική φτιάχνουν την ιδανική ατμόσφαιρα για την υποδοχή του νέου έτους στο Cafezoe (120€ το άτομο), ενώ στο Premiere ένα εκλεπτυσμένο μενού 6 πιάτων και η συνοδεία ζωντανής μουσικής υπόσχονται μία μοναδική βραδιά (190€ το άτομο).

Πρωτοχρονιά

Το Πρωινό του Ξενύχτη -μαζί με σαμπάνια κερασμένη από το Intercontinental -σερβίρεται στο Cafezoe από τις 05.00 (45€ το άτομο), ενώ από νωρίς το μεσημέρι ξεκινά η ζωντανή μουσική για να απολαύσουμε τις εορταστικές λιχουδιές του πρώτου γεύματος της χρονιάς (100€ το άτομο). Για περισσότερες πληροφορίες 210 920 6000 και www.athens.intercontinental.com
 

Divani Caravel Hotel & Divani Apollon Place & Spa

 

Παραμονή Χριστουγέννων

Στο Divani Caravel το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν λαμβάνει χώρα στο εστιατόριο Brown’s με ζωντανή μουσική και τραγούδι (85€ το άτομο), ενώ στο Divani Apollon διοργανώνεται στο Ballroom του ξενοδοχείου με προσεγμένο εορταστικό μενού και συνοδεία ζωντανής μουσικής (90€ το άτομο).

Χριστούγεννα

Το brunch της ημέρας των Χριστουγέννων ετοιμάζεται στο Lounge Constantinople του Divani Caravel με ζωντανή μουσική και clown για τους μικρούς επισκέπτες (60€ το άτομο), ενώ στο Divani Apollon στρώνεται χριστουγεννιάτικος μπουφές και ο DJ φτιάχνει την πλέον εορταστική ατμόσφαιρα (75€ το άτομο)

Παραμονή Πρωτοχρονιά

Στο Divani Caravel το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν διοργανώνεται στο Brown’s με ζωντανή μουσική και τραγούδι (85€ το άτομο), ενώ στο Divani Apollon υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά στο Ballroom με εορταστικό μενού και ζωντανή μουσική (110€ το άτομο).

Πρωτοχρονιά

Το πρωινό των ξενύχτηδων σερβίρεται στο Lounge Constantinople στο Caravel και στο εστιατόριο Άνεμος στο Apollon (40 το άτομο). Το πρώτο γεύμα του 2012 το απολαμβάνουμε στο  Lounge Constantinople (60€ το άτομο) και στο  Ballroom (75€ το άτομο) αντίστοιχα.
Για περισσότερες πληροφορίες 210 7207000 και 210 8911100 και στο www.divanis.com

New Hotel

Παραμονή Χριστουγέννων
Στο εστιατόριο New Taste το Christmas Eve Gala Dinner είναι πολύ πλούσιο και δίνει επιλογές στους φιλοξενούμενους (80€ το άτομο).
Χριστούγεννα
Ανήμερα στρώνεται ο εορταστικός μπουφές και συνδυάζουμε με κυρίως πιάτο της επιλογής μας (60€ το άτομο).
Παραμονή Πρωτοχρονιάς
Το New Years Gala Dinner υπόσχεται ιδιαίτερες γαστριμαργικές εκπλήξεις μέσα στην design γιορτινή ατμόσφαιρα (110€ το άτομο).
Πρωτοχρονιά
 Αν βρεθούμε κοντά στο New Hotel, το πρώτο πρωινό της χρονιάς ξεχωρίζει με φρέσκους χυμούς, πίτες, παραδοσιακά γλυκά και ζεστά πιάτα να στολίζουν τον πλούσιο μπουφέ (45€ το άτομο). Το μεσημέρι απολαμβάνουμε ένα υπέροχο New Year’s Lunch με μεγάλη ποικιλία ορεκτικών και πρώτων αλλά και κυρίως πιάτων (60€ το άτομο).
Για περισσότερες πληροφορίες 210 3273170 και www.yeshotels.gr

Semiramis

 

Παραμονή Χριστουγέννων

Στο πολύχρωμο Semiramis Restaurant ένα πολύ ενδιαφέρον μενού 5 πιάτων περιμένει τους επισκέπτες, ενώ οι λιλιπούτειοι φιλοξενούμενοι έχουν το δικό τους kid’s menu (75€ το άτομο).

Χριστούγεννα

Το χριστουγεννιάτικο brunch περιλαμβάνει από σαλάτες και ιδιαίτερα ορεκτικά μέχρι παραδοσιακά και πιο “ψαγμένα” πιάτα, αλλά και μεγάλη ποικιλία γλυκών (55€ το άτομο).

Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Το νέο έτος υποδεχόμαστε με σαμπάνια και ένα υπέροχο μενού 6 πιάτων, ενώ και πάλι οι μικροί επισκέπτες έχουν το δικό τους kid’s menu (95€ το άτομο).

Πρωτοχρονιά

Τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς αρχίζει να στρώνεται ο μπουφές του New Year’s Breakfast που έχει πάνω του από κρουασάν και pancakes μέχρι σούπες και λαχανικά σωτέ (40€ το άτομο), ενώ το μεσημεριανό ραντεβού ανανεώνεται για ένα brunch buffet με λαχταριστές επιλογές (65€ το άτομο).
Για περισσότερες πληροφορίες στο www.yeshotels.gr και 210 6284500

The Margi

 

Παραμονή Χριστουγέννων

Ένα υπέροχο μενού 6 πιάτων μας περιμένει στο εστιατόριο Café Tabac για τη μαγική νύχτα της παραμονής, ενώ τα μικρά παιδιά έχουν το δικό τους νόστιμο μενού (89€ το άτομο).

Χριστούγεννα

Ανήμερα απολαμβάνουμε με τους αγαπημένους μας το πλούσιο Χριστουγεννιάτικο buffet του The Margi (59€ το άτομο). Παραμονή Πρωτοχρονιάς Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με ένα gourmet δείπνο 7 πιάτων και μετά χορεύουμε και διασκεδάζουμε μέχρι τελικής πτώσεως στο New Year’s Party, όπου ο guest dj Costas Papazetis υπόσχεται το καλύτερο ξεκίνημα για το 2012. Στο  New Year’s Party περιλαμβάνεται Premium full open bar (απεριόριστης    κατανάλωσης) και finger food cocktail (109 € το άτομο για όλο το πακέτο, ενώ αν θέλεις να παρευρεθείς μόνο στο πάρτυ η τιμή είναι 49€ το άτομο). 

Πρωτοχρονιά

Μετά από μία ολοκληρωμένη βραδιά, ξεκινάμε την πρώτη ημέρα του 2012 με τον  πλούσιο buffet με muffins, croissants και φυσικά σαμπάνια (34€ το άτομο).
Για περισσότερες πληροφορίες 210 9670924 και www.themargi.gr 

St. George Lycabettus Boutique Hotel

Παραμονή Χριστουγέννων

Ο executive Chef Βασίλης Μήλιος έχει ετοιμάσει στο πολυβραβευμένο Le Grand Balcon με τη μοναδική θέα το ‘Red Fashion Gala Dinner’ με γεύσεις υψηλής γαστρονομίας ενώ θα απολαμβάνουμε ένα μοναδικό ‘Red Fashion Show’ με κόκκινες δημιουργίες του πάθους, της γιορτής και της αισιοδοξίας  από τον Έλληνα  σχεδιαστή Γιάννη Ψωμά και κοσμήματα από διάσημους Ιταλικούς οίκους. Live performances, χορευτική μουσική αλλά και δώρα -έκπληξη μετά τα μεσάνυχτα (118€ το άτομο και 95€ το άτομο για κρατήσεις μέχρι 20 Δεκεμβρίου).

Χριστούγεννα

Στο Le Grand Balcon στρώνεται το εορταστικό Brunch buffet με ατελείωτες Ελληνικές γευστικές δημιουργίες  με φόντο την Αθήνα και τα νησιά του Σαρωνικού. Οι μικροί επισκέπτες διασκεδάζουν, ζυμώνοντας Χριστουγεννιάτικα εδέσματα μαζί με τους chef  (65€ το άτομο και 58€ το άτομο για κρατήσεις μέχρι 20 Δεκεμβρίου).

Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Το ‘New Years Gold Dinner’ περιλαμβάνει την εκπληκτική θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης, αλλά και τις μοναδικές δημιουργίες του Έλληνα σχεδιαστή Constantin Antoniades στο ‘Gold Glamour Fashion Show’.  Τα μεσάνυχτα απολαμβάνουμε τα πυροτεχνήματα και αφήνουμε μπαλόνια με τις ευχές μας για την πιο αισιόδοξη αλλαγή χρόνου. Στη συνέχεια, ανεβαστικά  live και το πιο κεφάτο dj set θα μας διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ όσοι κερδίσουμε το φλουρί της πίτας θα βιώσουμε μια Golden Therapy στο Sensia Spa του ξενοδοχείου (185 το άτομο,  160€ το άτομο για κρατήσεις μέχρι 26 Δεκεμβρίου).

Πρωτοχρονιά

Το πρώτο πρωινό της χρονιάς περιλαμβάνει σαμπάνια και πλούσιους γευστικούς πειραματισμούς (37€ το άτομο), ενώ το μεσημέρι το εορταστικό Brunch buffet με ατελείωτες ελληνικές γευστικές δημιουργίες μας περιμένει στο  Le Grand Balcon (65€ το άτομο και 58€ το άτομο για κρατήσεις μέχρι 26 Δεκεμβρίου).
Για περισσότερες πληροφορίες 210 7290 711-9 και www.sglycabettus.gr

 

Missbloom.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *