Τα πιο cool αξεσουάρ του χειμώνα

Οι πιο κρύες μέρες του χειμώνα έφτασαν! Ανακάλυψε τα πιο μοντέρνα και cozy αξεσουάρ που θα σε κρατήσουν ζεστή όλες τις ώρες της ημέρας.

1.  Oversized πλεκτά κασκόλ
Must have κομμάτι του χειμώνα. Ένα φαρδύ κασκόλ σου χαρίζει ζεστασιά και εγγυάται να προσθέσει έξτρα πόντους στυλ σε κάθε σου εμφάνιση. Τύλιξέ το γύρω από το λαιμό σου και αφέσου στη… θαλπωρή του απόλυτου αξεσουάρ.

2.  Σκουφάκια
Γούνινα ή πλεκτά, όποια εκδοχή τους και αν επιλέξεις σίγουρα θα βγεις κερδισμένη! Επένδυσε στην αγορά ενός super trendy γούνινου κομματιού για να μετατρέψεις ακόμα και το πιο χουχουλιάρικο outfit σε ένα υπέρκομψο σύνολο.
Η σίγουρη λύση για κάθε στυλ είναι βέβαια το πλεκτό σκουφάκι, που υπόσχεται να σε κρατήσει από το πρωί μέχρι το βράδυ, αποθεώνοντας ακόμα και το πιο καθημερινό σύνολο.

3.  Γάντια
Φέτος το χειμώνα πόνταρε σε δερμάτινα γάντια που αποθεώνουν κάθε λουκ. Μακριά ή κοντά, σε έντονες αποχρώσεις ή κλασσικό μαύρο χρώμα, τα δερμάτινα γάντια μπορούν να ολοκληρώσουν όλες σου τις εμφανίσεις, και να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.

4.  Γούνινα αυτάκια
Δώσε μια πιο παιχνιδιάρικη εμφάνιση στο χειμερινό σου σύνολο επιλέγοντας γούνινα αυτάκια. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι σίγουρο πως θα σε κρατήσει ζεστή ακόμα και σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός, ενώ ταυτόχρονα θα μετατρέψουν και τα πιο κλασσικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σε ένα girly-chic σύνολο.

 

fe-mail.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *