Τα στυλιστικά λάθη που οι γυναίκες δεν συγχωρούν ποτέ

shutterstock-326816606_hubr

Όσο και να θέλουμε να παραμυθιαζόμαστε πως αυτό που τελικά μετράει στις ανθρώπινες σχέσεις είναι οι τρόποι και ο χαρακτήρας του καθενός, η ωμή αλήθεια είναι πως σε μια πρώτη γνωριμία η εντύπωση που αποκομίζει και τα συμπεράσματα που εξάγει ο ένας για τον άλλον βασίζονται σε ένα και μόνο πράγμα: την εμφάνιση. Πόσο μάλλον όταν το νέο πρόσωπο που βρίσκεται απέναντί σου είναι γυναίκα. Δεν λέμε, καλές οι ευγένειες και το χιούμορ, όμως οι επιλογές σου στο ντύσιμοθα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο πως θα σε θυμάται στη συνέχεια,ειδικά αν πρόκειται για πρώτο ραντεβού. Επειδή, λοιπόν, οι γυναίκες αντιλαμβάνονται τα πάντα διαφορετικά, καλό είναι να μην αποπειραθείς να προκαλέσεις την κρίση τους, με επιλογές όπως οι παρακάτω.

Τα μαύρα πουκάμισα

Παρότι είναι μια ασφαλής επιλογή, μαρτυρά παράλληλα ότι δεν έχεις και ιδιαίτερη φαντασία στο ντύσιμο. Ήταν μόδα στις αρχές του 2000 όπου χορεύαμε όλοι το Sandstrom του Darude στα club. Όχι πια ή καλύτερα όχι εδώ. Θα το δει με καλό μάτι μόνο εάν η συνάντησή σας λάβει χώρα σε κάποιο ορεινό χωριό της Κρήτης.

Καδένες, δαχτυλίδια, μπρασελέ και ό,τι άλλο γυαλίζει

Ας τα πάρουμε από την αρχή:

> Δεν είσαι ράπερ.
> Δεν παρουσιάζεις εκπομπή στο MTV USA.
> Δεν έχεις στην τράπεζα 20 εκ. δολάρια όπως ο Puff Daddy.
> Δεν δείχνεις «γκάνγκστα» ούτε στο απειροελάχιστο.

Τα κοντομάνικα πουκάμισα

Είναι η χειρότερη επιλογή, ειδικά εκείνα με τα φαρδιά μανίκια σαν αυτό της φωτογραφίας. Εκτός του ότι είναι τελείως εκτός μόδας, θα σε κάνει να μοιάζεις με κατσουφιασμένο 10χρονο που περιμένει να τελειώσει ο γάμος που είναι καλεσμένος με τους δικούς του για να πάει να παίξει Assassins Creed. Διάλεξε: ή Τ-shirt, ή μακρυμάνικο πουκάμισο. Μέση λύση δεν υπάρχει.

Οι σαγιονάρες

Αν είναι να φορέσεις την παραδοσιακή «διχάλα» τουλάχιστον κάντο όταν πηγαίνεις παραλία. Ή ας είσαι πρωτύτερα για καφέ που είναι δίπλα στην παραλία. Αλλιώς δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος για να φορέσεις flip-flops. Κράτα το ζευγάρι στην άκρη για την αμμουδιά.

Τα βαθιά V-necks

Δεν έχει σημασία πόσο «πρησμένος» είσαι από το γυμναστήριο, δεν νοιάζει καμία γυναίκα πόσο τέλεια είναι η αποτρίχωση που έχεις κάνει στο στήθος σου. Προτιμούν τα κανονικά Τ-shirts. Και εδώ που τα λέμε, αν θέλουν να δουν πως είσαι μέσα από την μπλούζα άσε να το ψάξουν μόνες τους.

Τα skinny jeans

Άλλο τα παντελόνια με στενή γραμμή και άλλο τα jeans τύπου «σωλήνας». Καμία γυναικά δεν θα νιώσει άνετα με το να σε βλέπει να χωράς σε στενότερο ρούχο απ’ ότι φοράει εκείνη. Ειδικότερα, θα σημαίνει πως είσαι και πιο μικροκαμωμένος από εκείνη. Και αυτό δεν το λες και ιδιαίτερα σέξι.

Το αμάνικο

Μόνο αν πηγαίνεις στο γυμναστήριο. Ή να παίξεις ένα «μονάκι»με τον κολλητό σου. Άλλωστε, δεν είναι άστοχη η ονομασία που έχουν δώσει «έξω» γι’ αυτόν τον τύπο ρούχων: wife-beater…

Τα πολύχρωμα παντελόνια

Είναι απλό: Καμία γυναίκα δεν πήρε ποτέ με καλό μάτι έναν άντρα, που φωσφορίζει περισσότερο και από αρχάριο ποδηλάτη. Εάν από την άλλη σου αρέσουν τα χρώματα, μάθε πως θα τα φοράς σωστά, για να της στείλεις με την εμφάνισή σου το μήνυμα που θέλεις.

 

 

entertv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *