Τα 10 must αξεσουάρ που πρέπει να έχεις κάθε εποχή

«Ο πιο οικονομικός τρόπος για να είσαι πάντα στη μόδα είναι να ανανεώνεις τα αξεσουάρ και όχι τα ρούχα της ντουλάπας σου», μας εξηγεί η Ματίνα Σωτηροπούλου, fashion blogger στο www.spottedm.com και μας δείχνει τα 10 must αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου!

tsanta-782-gallarge

Τσάντα

«Μία μονόχρωμη τσάντα δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτή, παίρνει την πρώτη θέση στα must have αξεσουάρ καθώς μια όμορφη και κλασική τσάντα μπορεί να ολοκληρώσει ένα σύνολο και να το κάνει μοναδικό. Τα χρώματα που μπορείς να επιλέξεις είναι μαύρο ή γκρι κι αν έχεις ήδη τσάντα στα χρώματα αυτά θα πρότεινα ένα σκούρο κόκκινο ή πράσινο» εξηγεί η Ματίνα Σωτηροπούλου, fashion blogger στοwww.spottedm.com. (Τσάντα – Folli Follie)

papoytsia-782-gallarge

Παπούτσια: εσπαντρίγες

Τώρα που μπαίνει η άνοιξη και θα αρχίσουν να μπαίνουν τα παλτό στη ντουλάπα, οι εσπαντρίγες θα είναι από τα πρώτα αξεσουάρ που θα βγουν έξω. Πολύχρωμες ή όχι οι εσπαντριγες με ένα τζιν γυρισμένο λιγάκι κάτω και με ένα t-shirt ή πουκάμισο είναι ένα σίγουρο και απλό βήμα για ένα κομψό ντύσιμο. (Εσπαντρίγες – Toms)

gyalia-782-gallarge

Γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου είναι αγαπημένα αξεσουάρ! Προσωπικά ενώ μ’ αρέσουν πολύ τα περίεργα και εκκεντρικά σχέδια στα γυαλιά, δεν θα έμπλεκα πολυ τα χρώματα και τα σχέδια γι’ αυτό και τα wayfarer από την εταιρεία Ray-Ban είναι πάντα μέσα στη τσάντα μου. Παρόλ’ αυτά επειδή τα γυαλιά είναι για πολλούς δύσκολη υπόθεση, θα χρειαστεί αναζήτηση για να βρεις το σχέδιο που ταιριάζει στα ζυγωματικά και στο σχήμα του προσώπου σου. Όσον αφορά στο χρώμα των γυαλιών, το πολυαγαπημένο μαύρο ήταν πάντα στις πρώτες μου επιλογές. Αν όμως έχεις μαύρο σκελετό μπορείς στην επόμενη σου αγορά να επιλέξεις κάτι πιο τολμηρό. (Γυαλιά – RayBan Luxottica)

tsantaki-782-gallarge

Πορτοφόλι

Ποιο είναι το σωστό πορτοφόλι άραγε; Το πορτοφόλι θα πρέπει να είναι σίγουρα χρηστικό και να χωράει ότι θέλεις, από χρήματα και κάρτες μέχρι δίπλωμα, ταυτότητα και φωτογραφίες. Αν σου αρέσουν τα χρώματα αλλά φοβάσαι να τολμήσεις πολύχρωμους συνδυασμούς στο ντύσιμό σου, μπορείς να ξεδώσεις πάνω στο πορτοφόλι σου, αφού το έχεις πάντα μαζι σου αλλα δεν επηρεάζει το υπόλοιπο σύνολο. (Πορτοφόλι – Accessorize)

zoni-782-gallarge

Ζώνες

Ζώνες μικρές, μεγάλες, απλές, έντονες, στενές για ψηλοκάβαλες φούστες και για φορέματα, φαρδιές για boyfriend jeans και t-shirt από μέσα, ζώνες απλά για να στηρίζουν ένα παντελόνι ή για να δώσουν μια νέα πινελιά σε ένα παλιό φόρεμα. Όπως και να τις φορέσουμε όπως και να τις συνδυάσουμε πάντα θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στη ντουλάπα μας! (Ζώνη – FullahSugah)

skoularikia-2-782-gallarge

Κοσμήματα

Ταινίες όπως το Breakfast at Tiffany’s έως τραγούδια όπως το Diamonds are a girl’s best friend, έχουν εκφράσει με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη μας για τα κοσμήματα. Το αν θα είναι ένα κόσμημα faux ή αληθινό δεν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο στυλ. Αυτό όμως που όλοι προσέχουν είναι το αν είναι προσεγμένο, όμορφο και κομψό. Ανεξάρτητα λοιπόν, από το πόσο κοστίζει, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα. (Σκουλαρίκια – Accessorize)

kapelo-782-gallarge

Καπέλο

Τα γυναικεία καπέλα ήταν, είναι και θα είναι ένας από τους πιο απλούς τρόπους για να αναβαθμίσεις ένα outfit. Δυστυχώς ενώ μ’αρέσουν τα καπέλα και όποτε δω κάποια κοπέλα στο δρόμο με ένα όμορφο καπέλο θα την προσέξω, δύσκολα θα πάρω την απόφαση να αγοράσω κι εγώ ένα. Η άνοιξη όμως, όπως και το καλοκαίρι, ενδείκνυται για ψάθινα καπέλα, το οποία μπορούν να φορέθουν πολύ εύκολα σε μία πρωινή βόλτα, στη θάλασσα καθώς και στον απογευματινό καφέ. Εάν δεν έχεις ήδη καπέλο, η αγορά ενός διαχρονικού μπεζ Panama hat είναι κα΄τι που δε θα μετανιώσεις! (Καπέλο – Panama)

pasmina-782-gallarge

Μαντήλι

Τα μαντήλια εκτός του ότι μπορούν να φορέθουν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, μπορούν να μετατρέψουν ένα πολύ ουδέτερο εώς και αδιάφορο ντύσιμο σε ένα σύνολο με πολυ style. Τα μαντήλια, ιδιαίτερα τα πολύχρωμα, μπορούν να ξεχωρίσουν σε ένα total black look με το κλασικό μαύρο ή λευκό φόρεμα και πιο καθημερινά με ένα jean και ένα t-shirt. (Μαντήλι – BeckSonderGaard)

skoularikia8-782-gallarge

Αξεσουάρ για τα μαλλιά

Funky κοκαλάκια, περίεργες στέκες, κομψά τσιμπιδάκια, όλα μπορείς να τα συναντήσεις αν ψάξεις στο νεσεσέρ μιας γυναίκας! Τα αξεσουάρ για τα μαλλιά μπορεί να τα έχουμε λιγάκι υποτιμήσει επειδή είναι οικονομικά και σπάνια θα ασχοληθούμε με το να αγοράσουμε κάποιο συγκεκριμένο, όμως έχουν σίγουρα μια θέση στη λίστα μας γιατί πάντα μας σώζουν όταν δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με τα μαλλιά μας! (Τσιμπιδάκια – Accessorize)

roloi-782-gallarge

Ρολόι

Το ρολόι μπορεί να το έχουμε συνδέσει με τα ανδρικά αξεσουάρ αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει αγαπηθεί κι από το γυναικείο κοινό. Έχουμε δει να φοράνε το ρολόι σαν κόσμημα, ή δυο ρολόγια μαζί, κάποια πιο απλά, κάποια πολύ φανταχτερά! Οπως και να έχει, το ρολόι έχει ξεπεράσει την αρχική του χρησιμότητα, είναι ένα κόσμημα πλέον, οπότε γιατί να μην πειραματιστείς και με αυτό σε σχέδιο και χρώμα όπως κάνεις και με τα υπόλοιπα κοσμήματα; (Ρολόι – Folli Follie)

shape.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα
έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *