Τα 5 must-have κομμάτια της Άνοιξης

Με στόχο την ανανέωση της ντουλάπας και όλα όσα στα οποία αξίζει να επενδύσετε αυτή την Άνοιξη, φτιάξαμε μια λίστα με τα 5 musthave της Άνοιξης του 2015. Δεδομένου μάλιστα, πως διανύουμε μία περίοδο όπου οι περιττές σπατάλες δεν ευνοούνται.

Εμπιστευτείτε λοιπόν και επενδύστε στα εξής:

1. Μια καμπαρντίνα με κλασική δομή και σε ένα φρέσκο, παστέλ χρώμα. Το κίτρινο θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι αρκετά ευέλικτο. Κλασική σιλουέτα και φρέσκο χρώμα.

2. Ένα boyfriend τζιν ή σε cropped στυλ πιο φαρδύ. Tα skinny τζιν φαίνεται να βρίσκονται σε δεύτερο και τρίτο πλάνο.

3. Το υλικό του σουέτ –  Το σουέτ είναι το μεγάλο trend του φετινού Καλοκαιριού  πιστέψτε με θα είναι το μεγάλο trend του Καλοκαιριού. Ένα σουέτ κομμάτι θα θελήσετε οπωσδήποτε να εντάξετε στη ντουλάπα σας. Ένας εύκολος τρόπος να πλησιάσετε την αύρα της δεκαετίας του ’70. Ιδιαίτερα δημοφιλής σαν τάση και το Καλοκαίρι.

4. Τα flat πάνινα παπούτσια. Όλες οι γυναίκες ή σχεδόν όλες αγαπούν την ιδέα τουλάχιστον ενός ψηλοτάκουνο. Αυτή τη σεζόν όμως, θα εκτιμήσουν την ευκολία που προσφέρει ένα μαλακό και flat παπούτσι. Έτσι κι αλλιώς, η μόδα φλερτάρει καιρό μαζί τους και μάλλον θα έχετε διαπιστώσει πως ένα ίσιο, πάνινο παπούτσι δεν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο μιας αίθουσας γυμναστηρίου. Φοριούνται με τζιν, φούστες και φορέματα. Σε ένα λευκό χρώμα για παράδειγμα, που μπορεί να ταιριάξει με πολλά κομμάτια.

5. Επιλέξτε κομμάτια που αναδεικνύουν τους ώμους σας. Το σατέν ύφασμα αποτελεί εξαιρετική επιλογή για το βράδυ, ενώ το αραχνούφαντο, bohem στυλ είναι ό,τι πρέπει κατά τη διάρκεια της μέρας.

 

marymary.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *