Τα 6 ζώδια που υψώνουν τείχος προστασίας στα συναισθήματα τους και αρνούνται να ανοιχτούν.

ταραγμένο-άτομο-με-το-κουτί-από-χαρτόνι-στο-κεφά-ι-του-εικόνα-52186483

 

«Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσω να τον ψυχολογήσω». Πόσες φορές το έχεις πει αυτό στη ζωή σου; Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι «αυτός ο τύπος» έχει υψώσει τα συναισθηματικά του τείχη και είναι τόσο επίμονος στο να τα κρατάει ψηλά, κάνοντας σε να καταλάβεις ότι δεν θα τα περάσεις ποτέ.

Εάν προσθέσουμε την αστρολογία στο μείγμα, τα ζώδια που υψώνουν τείχη προστασίας στα συναισθήματα τους μπορούν να προκαλέσουν την ίδια απογοήτευση. Αρνούνται να ανοιχτούν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τα βοηθήσεις να γίνουν ευάλωτα.

Ποια είναι, λοιπόν, τα ζώδια που αρνούνται να ανοιχτούν.

Υδροχόος

Κάποιοι μπορεί να λένε ότι ο Υδροχόος είναι το μόνο ζώδιο που στην πραγματικότητα δεν έχει συναίσθημα να κρύψει και σε κάποιο επίπεδο, μπορεί να έχουν δίκιο. Φυσικά, εσύ Υδροχόε, μπορεί να αισθάνεσαι συναισθήματα, αλλά αυτό θα εμποδίσει την επιθυμία σου να ελέγξεις ότι βλέπεις και όλοι γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί.

 

Ότι κι αν κρύβεις πίσω, αυτός το συναισθηματικό τείχος είναι προσωπικό για εσένα και αυτό που σε ενδιαφέρει είναι πάντα απρόσιτο για εμάς.

Ταύρος

Νιώθεις τα πάντα τόσο έντονα, Ταυρίνα, ίσως ακόμη περισσότερο από άλλους. Και έχεις μάθει στη ζωή σου, ότι η εμφάνιση συναισθημάτων σε φέρνει αντιμέτωπη με βαθιά προβλήματα.

Έχεις προσαρμόσει τη ζωή σου έτσι ώστε να αισθάνεσαι όσο το δυνατόν λιγότερο πόνο και, κάνοντας αυτό, τελειοποίησες την κατασκευή του προστατευτικού σου τείχους.

Σκορπιός

Τα τείχη ανέβηκαν τη στιγμή που βγήκες από τη μήτρα, Σκορπίνα.

Ξέρεις πώς να προστατεύσεις την καρδιά σου και βλέπεις τα πάντα «εκεί έξω» ως δυνητικό εχθρό. Με αυτό το είδος άμυνας, το τείχος συναισθηματικής προστασίας σου, σε κάνει να φαίνεσαι τόσο κρύα και αναίσθητη, κάτι που ακριβώς θέλεις να πιστεύουν οι άνθρωποι για εσένα.

banner gia magazine2

 

Ζυγός

Ζυγέ, σου αρέσει η ιδέα να πιστεύουν οι άνθρωποι ότι είσαι ένα ευαίσθητο, συναισθηματικό πλάσμα αγάπης και φωτός, αλλά στην πραγματικότητα, είσαι απλώς ένας άλλος άνθρωπος που φοβάται μέχρι θανάτου σχεδόν τα πάντα.

Βάζεις τείχη για να προστατευτείς και αυτά τα τείχη σε κάνουν να λες ψέματα σε όλους ή να είσαι υπερβολικά ευγενική σε όλους τους άλλους.

Τοξότης

Τοξοτίνα, ζυγίζεις τα συναισθήματά σου και βλέπεις τι λειτουργεί για εσένα και τι όχι. Και όταν τα πράγματα δεν λειτουργούν για εσένα, κάνεις την κίνησή σου προς το κλείσιμο.

Παλεύεις με το συναίσθημά σου μέχρι να έρθει η ώρα να σταματήσεις και όταν αποφασίσεις να φρενάρεις και να αποσύρεις τη συναισθηματική σου εμπλοκή σε κάτι, το κάνεις με κρύα καρδιά και χωρίς να θυμάσαι.

Δίδυμοι

Το συναίσθημα δεν είναι κάτι στο οποίο θέλεις να συμμετάσχεις, Διδυμάκι και θεωρώντας ότι είναι σχεδόν εύκολο να κλειστείς και να μην πεις τίποτα, αυτή είναι η απάντησή σου όταν τα πράγματα γίνονται πολύ συναισθηματικά για εσένα.

Είσαι τυχερή από αυτήν την άποψη, καθώς σπάνια αφήνεις κάποιον να ξεπεράσει τα τείχη σου για να σε προσεγγίσει, αλλά εάν ένα θέμα που σε κάνει ευάλωτη εισέλθει στον κόσμο σου, γνωρίζεις ακριβώς τι να κάνεις γι ‘αυτό: το τερματίζεις πριν καν σε πονέσει.

womenonly.gr

BANNER PALETTINO SALE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *