Τα 6 manis που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα!

1e621e69a881a108f54bf2ebeb42c013_LΜπορεί ακόμη να μην έχουμε πάει διακοπές και να χαιρόμαστε τη θάλασσα μόνο κάθε σαββατοκύριακο, όμως αυτό δεν μας εμποδίζει από το να κάνουμε άκρως καλοκαιρινές εμφανίσεις, αντάξιες νησιωτικού περιβάλλοντος, ακόμη κι αν βρισκόμαστε στην πόλη!

Και φυσικά, ως κορίτσια με άποψη και στυλ δεν θα μπορούσαμε να παραμελήσουμε από το όλο look μας, τα νύχια μας! Πολλές φορές μάλιστα ψάχνουμε τα πιο στιλάτα σχέδια και χρώματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις…

Mοιραζόμαστε μαζί σας τα 6 manis που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και για το δικό σας mani!

 

Λευκό- το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού- που αναδεικνύει μεταξύ άλλων και τη μαυρισμένη επιδερμίδα σας. Φυσικά, αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε ένα μικρό σχέδιο ή όπως εδώ ασημί λωρίδες στο ένα δάκτυλο.

1mani 773cd

 

Navy nails: All time classic

2mani c3d17

 

Αν ψάχνετε κάτι που να συνδυάζει το γαλάζιο του ουρανού, το μπλε της θάλασσας και το λευκό του καλοκαιριού, αυτό το σχέδιο είναι για εσάς.

3mani 4ad31

 

Κοραλλί: Το χρώμα που φοριέται κάθε καλοκαίρι από τα ρούχα, μέχρι και τα νύχια μας

4mani 7ea3a

 
Λευκό με μεταλλικό: Τολμηρός συνδυασμός σε ένα super chic σχέδιο

5mani 37cb4
Half moon mani σε πράσινη, φυστικί απόχρωση: Για τις λάτρεις του διακριτικού αλλά μοντέρνου mani

6mani 15549

 

 

 

 

Εσείς, ποιο ξεχωρίσατε;

 

 

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *