Τα 7 πιο εύκολα boho χτενίσματα για να κάνεις τώρα

58783-58131-BOHO-HAIR

Tο boho ύφος κυριαρχεί αυτό το καλοκαίρι όχι μόνο στον χώρο της μόδας αλλά και σε αυτόν της ομορφιάς. Πώς μπορείς να το υιοθετήσεις;

Το τέλειο boho χτένισμα προϋποθέτε χαλαρό σπάσιμο στα μαλλιά και ανέμελα πιασίματα χωρίς να λείπουν οι πλεξίδες και τα χαλαρά τουφάκια.

Η πλεξίδα αποτελεί το σήμα κατατεθέν ενός boho hair look. Η Μαρία Μενούνος και ο Δημήτρης Γιαννέτος το «πάντρεψαν» με το girlie ύφος δημιουργώντας ένα σινιόν και ένα στεφάνι από πλεξίδες

Η Δέσποινα Βανδή ολοκλήρωσε το gipsy look της με ένα ατημέλητο χτένισμα και τα μισά μαλλιά πιασμένα, για ένα χαλαρό αποτέλεσμα, όπως προστάζει ο boho αέρας.

Ατημέλητο beach look με χαλαρά σπασίματα και χωρίστρα στη μέση συνιστούν την πιο απλή εκδοχή του boho ύφους στα μαλλιά

Η Sienna Miller, ιέρεια του boho style, έδωσε μια ακόμα ιδέα, κάνοντας μια χωρίστρα στη μέση και ολοκληρώνοντας με δύο twists, που έδωσαν άλλο ύφος στην red carpet εμφάνισή της.

Η boho αισθητική δεν έχει κανόνες. Τα ακανόνιστα πιασίματα, το look μόλις-ξύπνησα και οι πλεξίδες συνθέτουν ιδανικά ένα χαλαρό look στα μαλλιά για όλες τις ώρες.

Τα αξεσουάρ, όπως τα μαντήλια και οι μπαντάνες, είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό του boho style, που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις.

missbloom.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *