Τα 7 στιλιστικά λάθη που κάνεις και πως να τα διορθώσεις!

Μήπως τελευταία νιώθεις όλο και πιο συχνά πως η γκαρνταρόμπα σου δεν σε εμπνέει καθόλου; Aν ναι, είναι πολύ πιθανό να επαναλαμβάνεις κάποια στιλιστικά λάθη και ίσως να μην το συνειδητοποιείς καν. Μην ανησυχείς καθόλου όμως, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να τα εντοπίσεις αλλά και να σου προτείνουμε τους τρόπους να τα διορθώσεις έτσι ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις μια πολύ- πολύ κομψή άνοιξη.

Ρίξε λοιπόν μια ματιά εδώ για να δεις τα 7 πιο συνηθισμένα λάθη που συναντάμε τελευταία στη μόδα αλλά και τα απαραίτητα styling tips που θα κρατήσουν την αστυνομία μόδας μακριά από την πόρτα σου…

Ακόμα όμως και αν δεν αναγνωρίζεις κανένα από αυτά στον εαυτό σου, μπορείς απλά να τα τσεκάρεις για να τον συγχαρείς αργότερα!

Λάθος Νο 1

Φοράς το boyfriend jeans σου τόσο συχνά τελευταία που το στιλ σου έχει αρχίσει ανησυχητικά να μοιάζει με εκείνο του αγοριού σου.

Η λύση:
Εάν δεν μπορείς να αποχωριστείς το baggy jean σου, αλλά ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις μια denim αλλαγή, υιοθέτησε την απόλυτη τάση της άνοιξης: Το flare jeans. Eξίσου κολακευτικό και άνετο, θα δώσει αμέσως ένα φρέσκο twist στο καθημερινό ντύσιμό αου.

Λάθος Νο 2

Όταν αποφασίζεις να επενδύσεις σε μια τσάντα πάντα κλίνεις προς μία ουδέτερη απόχρωση (μαύρο, καφέ ή γκρι), καταργώντας κάθε είδους statement-making.

Η λύση: Mία τσάντα σε μια ζωντανή, τολμηρή απόχρωση μπορεί πραγματικά να αναβαθμίσει ένα outfit. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βγεις στην αγορά για μια καινούρια,  αντικατάστησε την κατάμαυρη satchel με μία εκκεντρική και εντυπωσιακή!

Λάθος Νο 3

Η συλλογή σου με floral σε κάνει περισσότερο να μοιάζεις με περιπλανώμενη κουρτίνα παρά με fashion girl.

Η λύση: Τα graphic floral prints κάνουν τα θηλυκά κομμάτια να δείχνουν edgy και ξεπερασμένα ή παλιομοδίτικα. Φόρεσε  τα δικά σους με μοντέρνα αξεσουάρ για ένα φρέσκο αποτέλεσμα.

Λάθος Νο 4

Νομίζεις πως το ανοιχτό ντεκολτέ είναι η μόνη απάντηση σε ένα sexy βραδινό look.

Η λύση: Το φόρεμα με έναν ώμο. Αυτή είναι η sexy (αλλά classy) εναλλακτική του ντεκολτέ που θα σου εξασφαλίσει ένα τέλειο βραδινό look! Παρακαλούμε.

Λάθος Νο 5

Έχεις στην ντουλάπα σου τόσα δερμάτινα κομμάτια που οι φίλοι σου αναρωτιούνται αν ανήκεις σε κάποια μυστική μοτοσυκλετιστική λέσχη.

Η λύση: Υιοθέτησε ένα από τα πιο hot trends της άνοιξης που είναι το suede. Eίναι το ίδιο cool, αλλά πολύ πιο μαλακό και εύκολο να φορέσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Λάθος Νο 6

Φοράς ψηλοτάκουνα. Πολύ. Και τα πόδια σου σε μισούν.

Η λύση: Είτε το πιστεύεις είτε όχι, τα ψηλοτάκουνα είναι out. Αντικατάστησε την αθάνατη αγάπη σου για λίγο παραπάνω ύψος με ένα ζευγάρι flatforms. Η τάση θα είναι τεράστια για την άνοιξη και-ακόμα καλύτερα-είναι πραγματικά άνετα.

Λάθος Νο 7

Αποφεύγεις να φορέσεις το ίδιο χρώμα από πάνω μέχρι κάτω γιατί το θεωρείς στιλιστικό ατόπημα.

Η λύση: Ένας εύκολος τρόπος να φρεσκάρεις το look σου χωρίς να ξοδέψεις χρήματα είναι να ίδιου χρώματος κομμάτια σου μαζί. Η πρότασή μας; Διάλεξε μπορντό, χακί ή navy blue.

 

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *