Τα celebrity looks της εβδομάδας

Μια βδομάδα ακόμα έφτασε στο τέλος της, οι αγαπημένες μας celebrities και πάλι κυκλοφόρησαν και οι επιλογές τους στο ντύσιμο είχαν πολύ ενδιαφέρον..
/
Η Rosie Huntington-Whiteley σε έξοδο της στο Los Angeles φόρεσε ένα boyfriend φθαρμένο jean και το συνδύασε με εκρού πουλόβερ, φαρδιά χρυσή αλυσίδα στο λαιμό και μπλε suede γόβες.

/
Η Jessica Alba σε εμφάνισή της στο Παρίσι φόρεσε ένα skinny jean με παλτό σε παστέλ αποχρώσεις, chelsea boots και ολοκλήρωσε το look της με μια Chloe τσάντα.

/
Η Sarah Jessica Parker στα εγκαίνια του SJP Collection pop-up shop στη Νέα Υόρκη, φόρεσε ένα floral παλτό σε γραμμή Α και το συνδύασε με μαύρο οpaque καλσόν και κόκκινα πέδιλα από την ομώνυμη συλλογή της.

/
Emma Watson στο αεροδρόμιο του Heathrow εμφανίστηκε με μια μαύρη ψηλόμεση μίνι φούστα με λευκό τοπ και ολοκλήρωσε το look της με μια κοντή καμπαρντίνα.

/
Lily Collins σε pre-Oscar event της Chanel φόρεσε ένα total look του οίκου που περιλάμβανε μια ασπρόμαυρη φούστα σε γραμμή Α, λευκό τοπ και ασπρόμαυρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Στο ίδιο event η Crystal Renn φόρεσε μια διάφανη μαύρη φούστα με ασπρόμαυρο τοπ και μαύρες γόβες, όλα Chanel.

/
Η Sienna Miller φόρεσε ένα Chanel πλεκτό φόρεμα και το συνδύασε με μαύρα booties.

/
H Cate Blanchett στο Independent Spirit Awards στο Los Angeles εμφανίστηκε με ένα Roksanda Ilincic midi φόρεμα με ψηλοτάκουνα πέδιλα Nicholas Kirkwood.

/
Στο ίδιο event, η Reese Witherspoon φόρεσε ένα Giambattista Valli Couture φόρεμα και ολοκλήρωσε το look της με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Η Lupita Nyong’o σε Pre-Oscar Party στο Los Angeles φόρεσε ένα Michael Kors φόρεμα και το ταίριαξε με σατέν γόβες σε cobalt blue απόχρωση.

/
Η Scarlett Johansson στα Cesar Film Awards στο Παρίσι εμφανίστηκε με Dior κοστούμι και Jerome C. Rousseau σατέν γόβες.


Στο ίδιο event η Léa Seydoux φόρεσε ένα μπλε maxi φόρεμα του οίκου Prada.

 

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *