Τα faux γούνινα πουλόβερ

Τα πουλόβερ από faux γούνα είναι μάλλον η αγαπημένη εναλλακτική των κλασικών μάλλινων πουλόβερ. Η ποικιλία τους τεράστια σε χρώματα και μοτίβα – κατά συνέπεια, ένα θα είναι το κατάλληλο και για εσάς. Σε άλλες περιπτώσεις το μαλλί αναμειγνύεται με την υφή του μαλλιού, χαρίζοντας ένα πλούσιο και ξεχωριστό αποτέλεσμα – τα οποία μάλιστα θυμίζουν πιο πολύ πουλόβερ. Ενώ, το σκετό κοντό τρίχωμα μιας faux γούνας σε ένα πουλόβερ θυμίζει περισσότερο ένα φούτερ.

Πως φοράμε ένα faux γούνινο πουλόβερ:

Εξαιρετικά ευέλικτα, ιδανικά για casual styling με μια μικρή δόση glam. Ξεφεύγοντας ελαφρώς από τα καθιερωμένα, δημιουργούν μια αίσθηση νεανική και φρέσκια. Ο όγκος ενός γούνινου πουλόβερ εξισορροπείται με παντελόνια σε στενή γραμμή, με κοντές skater φούστες και ογκώδη flat παπούτσια ή με τα boyfriend τζιν και τα αθλητικά σας. Τα βράδια μπορείτε να τα φορέσετε επιλέγοντας ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι και ένα ζευγάρι μποτίνια flat ή ψηλοτάκουνα.

Το υπόλοιπο styling είναι προτιμότερο να παραμείνει ήπιο, διατηρώντας χαμηλούς τους τόνους, αφήνοντας το γούνινο πουλόβερ σας να ξεχωρίσει. Τα statement αξεσουάρσαφέστατα και συμπληρώνουν μοναδικά την εικόνα – και εδώ, με φειδώ φυσικά.

marymarystyle.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *