Τεχνικές ομορφιάς από τις σταρ που δεν πρέπει να δοκιμάσετε ποτέ

21845542_landar.limghandler

1. Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με Coca-Cola

Η Suki Waterhouse αποκάλυψε πρόσφατα ότι ξεπλένει τα μαλλιά της με Coca-Cola για να ενισχύσει τα λεπτά μαλλιά της και να τους δώσει φόρμα και παράλληλα να τα διατηρήσει απαλά. Μύθος όπως καταλαβαίνετε. Αν θέλετε μαλλιά στιλπνά, ενυδατωμένα και μεταξένια επενδύστε σε μια καλή μάσκα και εφαρμόστε κάποιο λάδι πριν και μετά το λούσιμο.

2. Βάλε βαζελίνη πριν τον ύπνο

Μία από τις πολλές συνήθειες ομορφιά της Μέριλιν Μονρόε ήταν να χρησιμοποιεί στο πρόσωπό της βαζελίνη πριν πέσει για ύπνο. Εκείνη, όπως έκαναν και πολλές γυναίκες την εποχή της, πίστευε πως η βαζελίνη σε συνδυασμό με μια ισχυρή ενυδατική κρέμα θα διατηρούσε το νεανικό της δέρμα και θα προλάμβανε τις ρυτίδες. Αν και είναι γνωστό ότι η βαζελίνη περιέχει ενυδατικές ουσίες, το μόνο που θα πρέπει να χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για ενυδάτωση και αντιγηραντική δράση είναι κρέμες με δραστικά συστατικά όπως η ρετινόλη.

3. Βγάλε τα δόντια σου

Αυτή είναι μία από τις πιο περίεργες πρακτικές ομορφιάς που εφάρμοζε μια διασημότητα. Η Μάρλεν Ντίτριχ είχε αφαιρέσει τους τραπεζίτες και τους φρονιμίτες για να σχηματίζονται ”λακάκια” στα μάγουλα αλλά και για να ενισχύσει τα ζυγωματικά της. Ένα καλό και σωστά χρησιμοποιημένο bronzer θα βοηθούσε σίγουρα περισσότερο στα κοψίματα και στα ζυγωματικά.

4. ”Σηκώστε” τη γραμμή των μαλλιών σας

Στις μηχανές αναζήτησης αν πατήσετε “Kim Kardashian Hairline” θα σας εμφανίσει  ανυψωμένη τη γραμμή των μαλλιών της και μικρές τρίχες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της. Η Ρίτα Χέιγουορθ ήταν η πρώτη που το έκανε για να φωτίσει και να τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

5. Το άμεσο λίφτινγκ με την χειρουργική ταινία

Η Marlene Dietrich και η Lucille Ball φαίνεται πως είχαν βρει τον τρόπο να δείχνουν 5-10 χρόνια μικρότερες. Το ίδιο φαίνεται πως έκανε και η Cher. Χρησιμοποιούσαν όλες, χειρουργική ταινία και με αυτή τραβούσαν τις ρυτίδες προς τα πίσω, ρίχνοντας τα μαλλιά τους από πάνω ή φορώντας περούκα για να την καλύψουν.

6. Κόψε τα τακούνια των παπουτσιών

Η Μέριλιν Μονρόε συνήθιζε να κόβει τα τακούνια της κατά ένα τέταρτο της ίντσας για να πετύχει το διάσημο, σέξι περπάτημα της. Ένα επιπλέον κόλπο που έκανε ήταν να απαιτεί από τους συνεργάτες της να ράβουν κουμπιά πάνω στο στηθόδεσμο της. Ναι, όσο περίεργο και αν μπορεί να ακούγεται, με αυτόν τον τρόπο κατάφερνε να τραβά τα βλέμματα στο σημείο ακριβώς που ήθελε: στο στήθος.

7. DIY βαφές μαλλιών για ξανθιές

Έχει ειπωθεί ότι τη δεκαετία του 1930 η Jean Harlow είχε επινοήσει το δικό της DIY μείγμα για ντεκαπάζ: αμμωνία, υπεροξείδιο του υδρογόνου και σκόνη πλυσίματος (καλά διαβάσατε). Ίσως γι’ αυτό τα μαλλιά της να μην ήταν ποτέ μακριά και πλούσια.
marieclaire.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *