Τζιν, πώς τα φοράμε φέτος !!!

Το τζιν δεν θα πεθάνει ποτέ. Ακόμα και να το σκίσεις, το βάψεις ή κάνεις την φούστα μπλούζα. Τόσο πιο μόδα γίνεται…

Το τζιν δεν φεύγει ποτέ από την μόδα. Απλά αλλάζει. Για να μην το βαριέσαι, για να ταιριάζει με τις υπόλοιπες τάσεις, ακόμα και με το πορτοφόλι σου. Φούστες, πουκάμισα, τζάκετ, φορέματα, ολόσωμες φόρμες, δεν μπορεί κάτι από όλα θα χωράει στην ντουλάπα σου…

Αν μπορεί να… ανακυκλώσει τα ρούχα της η Chanel τότε μπορείς κι εσύ. Μια μακριά φούστα έγινε φόρεμα, τα μανίκια και το μήκος ενός τζιν σακακιού κόντυναν. Μην φοβηθείς να κάνεις κι εσύ μια DIY ντένιμ εμφάνιση, αλλά και να αγοράσεις επίσης ένα Chanel αν μπορείς.

 

 

 

 

Τα πας καλά με τον σύντροφό σου και αυτό φαίνεται ακόμα και πάνω σου. Το τζιν του καλού σου γυρίστηκε πολλές φορές, του έβαλες μια φωτεινή ζώνη και πήρε ύψος από τα ψηλοτάκουνά σου. Το boyfriend jean του καλού σου αγάπησε όσο κανένας άλλος το ζώμα σου, κι εσύ είσαι και άνετη όλη μέρα!

 

 

 

 

Ακόμα κι αν σου αρέσουν τα σκούρα τζιν το καλοκαίρι, υπάρχουν προτάσεις και για σένα, αέριινα, υπερβολικά και πολύ σέξι. Ντένιμ υψηλή ραπτική.

Miu Miu jean point of You

 

 

 

Balmain sexy jean side of You

 

 

Αν δεν έχεις τζιν σορτ στην ντουλάπα σου πρέπει να αποκτήσεις φέτος. Όχι, δεν χρειάζεται να έχεις τα καυτά πόδια των μοντέλων.

 

 

Dsquared2

Η Rihanna έβαλε διπλή μέση στα τζιν που υπογράφει και τα κατέβασε χαμηλά. Αυτή ήταν ίσως η δική της εκδοχή στην επιστροφή του patchwork κι εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν κράτησα το τζιν που φορούσα στο γυμνάσιο, γαλάζιο μπροστά και σκούρο μπλε πίσω…

 

 

 

 

 

Phillip Lim

 

 

 

Zara

Ξέρεις ότι η τζιν φούστα ή βερμούδα δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα. Είτε σου αρέσει στενή, είτε χαλαρή, ξαναβάλε την άνετα. Πιο μόδα η κοντή, πιο φουφουλιάρικη και κοριτσίστικη.

 

 

Tommy Hilfiger

 

 

 

Richard Chai Love

Η Miranda kerr σπάνια κάνει λάθη με το look της. Το κοντό τζιν τζάκετ είναι ένα από τα φετινά must have.

 

 

 

 

Αν τα skinny jeans τα προτιμά ακόμα και μια πριγκίπισσα δεν βλέπω τον λόγο να μην τα δοκιμάσεις κι εσύ αυτή την άνοιξη;

 

 

 

 

Just Cavalli

 

 

 

Με ρίγες. Το απόλυτο. Αν σου πάει…

Τζιν πουκάμισο δεν μπορεί να μην έχεις; Φέτος θα φορεθεί και ως φόρεμα.

 

 

 

DKNY

 

 

Mango

Για τις δουλειές του σπιτιού, άνετα ψώνια και καφέ φόρεσε την ολόσωμη φόρμα σου. Εγώ για τουλάχιστον πέντε χρόνια τιμώ την Levis – Jean Paul Gaultier μου.

 

 

 

 

cosmo.gr
Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα
έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *