Τι δώρα σου φέρνουν τα άστρα φέτος τα Χριστούγεννα;

Ας δούμε αναλυτικά τι “δώρα” σου φέρνουν τα άστρα για τις γιορτές και πως θα κυλήσουν για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, ώστε να τις εκμεταλλευτείς στο μέγιστο βαθμό.

Κριός: Έχεις την ανάγκη να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα και να μοιραστείς μια γλυκιά ατμόσφαιρα μαζί τους. Ένα ταξίδι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου την πίεση και τις υποχρεώσεις του τελευταίου διαστήματος και να ξεφύγεις. Έξοδοι, πάρτι, δώρα, όλα είναι στο πρόγραμμα. Κάποια μηνύματα κι επαφές θα είναι πολύ διαφωτιστικά, μη μείνουν ανεκμετάλλευτα.

Ταύρος: Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από κάποια εμμονή ή εξάρτηση που δε σε αφήνει να αναπνεύσεις είτε αυτή είναι μία σχέση ή κατάσταση, ένα άτομο, πάθος ή συναίσθημα. Έχεις τη δύναμη να πάρεις το τιμόνι στα χέρια σου και να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Μην αφήνεις τους άλλους να σε “ελέγχουν”, αλλά, βέβαια, μην παρασυρθείς και πας και στο άλλο άκρο, κάνοντας εσύ το ίδιο στους άλλους.

Δίδυμοι: Νιώθεις έτοιμη να κατακτήσεις τον κόσμο; Αν ναι, πολύ καλά κάνεις. Αν πάλι όχι, κακώς γιατί τώρα είναι η στιγμή να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Όπου κι αν βρεθείς, μην περιορίζεις τον εαυτό σου, εκφράσου ελεύθερα και μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Άλλωστε, είναι εμφανής η εύνοια που δείχνουν τα άτομα του περιβάλλοντός σου. Βρες τι είναι αυτό θέλεις πιο πολύ από όλα και κάνε το πράξη.

Καρκίνος: Ευκαιρία των ημερών είναι να ξυπνήσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου και να το αφήσεις να βγει προς τα έξω. Πες κι ένα “ευχαριστώ” για όσα απολαμβάνεις στη ζωή σου, κακό δεν κάνει. Άσε για λίγο στην άκρη το καθήκον και δώσε την απαραίτητη προσοχή στα κοντινά σου πρόσωπα, στη ζητάνε. Το καλύτερο για το τέλος: Η αγάπη θέλει να ξαναμπεί στη ζωή σου. Τι καλύτερο για τις γιορτές…

Λέων: Οικογένεια, επαγγελματικά, φιλίες κι επαναπροσδιορισμός στόχων θα μπουν στο στόχαστρο τις εορταστικές ημέρες. Να επενδύσεις σε σταθερά και χειροπιαστά πράγματα και θα βγεις κερδισμένη. Μην κολλάς σε θεωρίες, οι οποίες δεν έχουν πρακτική εφαρμογή. Κάνε σωστή διαχείριση του υλικού και του πνευματικού πλούτου που έχεις στη διάθεσή σου και θα καλύψεις τις ανάγκες σου με το παραπάνω.

Παρθένος: Ήρθε η ώρα για να κάνεις τον απολογισμό σου. Τα θέματα που θα σε απασχολήσουν αυτή την περίοδο είναι ερωτικής και συναισθηματικής φύσεως. Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο δεν εκφράζει με το σωστό τρόπο αυτό που θέλει κι εκεί η επικοινωνία “κολλάει”. Σε αυτό φταίνε κι οι τοίχοι που ορθώνεις και το γεγονός ότι κρατιέσαι αντί να αφήνεσαι στη ροή των γεγονότων. Άκουσε τη φωνή μέσα σου, αλλά και τις σοφές συμβουλές ενός ατόμου μεγαλύτερης ηλικίας από εσένα.

Ζυγός: Μαζί με τα φετινά Χριστούγεννα, ετοιμάσου να γιορτάσεις την αρχή της καινούρια σου ζωής. Τα θεμέλια έχουν ήδη μπει χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα κι ήρθε η ώρα να απολαύσεις τους καρπούς, χωρίς, όμως, να επαναπαυτείς τόσο σε οικογενειακά όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα. Ακόμη και το ενδεχόμενο να επισημοποιήσεις το δεσμό σου παίζει ή να βάλεις μπροστά με το σύντροφό σου να μεγαλώσετε την οικογένειά σας.

Σκορπιός: Ο νέος σου εαυτός θέλει τόσο πολύ να γεννηθεί και τα Χριστούγεννα θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω σου κάθε βλαβερή εξάρτηση και να βαδίσεις ελεύθερα στο μονοπάτι που έχεις διαλέξει με τους δαίμονες και τις φοβίες σου να υποχωρούν. Προσοχή σε όσους σε πολιορκούν ερωτικά γιατί μπορεί να μην είναι τόσο αθώοι όσο φαίνονται.

Τοξότης: Τις ημέρες των γιορτών θα έχεις επαφές με κόσμο στο μέγιστο βαθμό και θα διαπιστώσεις μια δόση υπερβολής. Γι’ αυτό το λόγο, κράτησε τις απαραίτητες αποστάσεις από πρόσωπα και πράγματα γιατί το παρορμητικό του χαρακτήρα σου δεν έχει πάντα θετικά αποτελέσματα. Κάνε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και αξιοποίησε τις εμπειρίες σου, μετατρέποντάς τες σε σκαλιά για μελλοντικούς θριάμβους.

Αιγόκερως: Είσαι η πρωταγωνίστρια των ημερών και πολλοί έρθουν σε σένα για να ζητήσουν τη συμβουλή σου, καθώς επίσης, να τους βρεις λύσεις. Εσύ, βέβαια, θες να είσαι μόνο με τα πολύ δικά σου πρόσωπα, αλλά μέρες αγάπης είναι, κάνε μια καλή πράξη. Ωστόσο, αν διαπιστώσεις ότι πάντα μόνο εσύ προσφέρεις απλόχερα στους άλλους, μήπως να αρχίσεις να ζητάς κι εσύ βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι;

Υδροχόος: Ένας καινούριος κύκλος ξεκινά κι όσες δυσάρεστες εμπειρίες πέρασες μέχρι τώρα θα μετατραπούν σε ευκαιρίες και δύναμη για να προχωρήσεις μπροστά και να φυσήξει νέος άνεμος στη ζωή σου. Οι εμπειρίες που βίωσες σε έχουν κάνει πιο σοφή, η κοσμοθεωρία σου έχει αλλάξει και σε λίγο θα απολαμβάνεις τα δώρα μιας αλλαγής. Εάν κάποια σχέση, είτε επαγγελματική είτε προσωπική, σε δυσκολεύει, υπομονή, εν τέλει θα γίνει η αιτία της αφθονίας σου.

Ιχθύες: Τα δώρα σου για τα φετινά Χριστούγεννα είναι συναισθηματική πληρότητα, χαρά κι αφθονία, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει κι ένας δυνατός έρωτας. Μπορεί να είναι κι ένα άτομο που το ξέρεις καιρό και τώρα να τολμήσει να σου ανοίξει την καρδιά του. Έχεις κατά νου καλύτερο δώρο; Τέλος, οι φίλοι κι η οικογένειά σου έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και το ξέρεις. Μην το ξεχνάς σε πιθανές διαφωνίες μαζί τους.

Χρόνια Πολλά & Καλές γιορτές!

womenonly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *