Τι θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα ; Τα 6 βασικά χαρακτηριστικά της ιδανικής γυναίκας.

ti-vriskoun-sexy-oi-antres-stis-gynaikes

Μπορεί εμείς να λέμε διάφορα σχετικά με το σεξ και τις σχέσεις, αλλά όταν οι άντρες μιλούν, τα πάντα νομίζουμε μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Κακά τα ψέματα, εμείς τα κορίτσια έχουμε πολύ διαφορετική εικόνα της τέλειας γυναίκας σε σχέση με αυτή που έχουν οι άντρες. Το θέμα βέβαια, δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση αλλά και με το χαρακτήρα, βασικά κυρίως με το χαρακτήρα, μιας και τελικά, αυτό που όντως ερωτευόμαστε είναι η προσωπικότητα του άλλου και όχι την ομορφιά ή το καλλίγραμμο κορμί. Και μπορεί οι άντρες να είναι κυρίως οπτικά όντα, κάτι που σημαίνει ότι λειτουργούν πιο έντονα με την όραση, σε σχέση με εμάς, υπάρχουν όμως και κάποια πολύ βασικά χαρακτηριστικά, τα οποία πρέπει οπωσδήποτε μία γυναίκα να έχει προκειμένου ένας άντρας να την ερωτευτεί ή πιο συγκεκριμένα, να κάνει σχέση μαζί της!

 

1. Θηλυκή αλλά όχι αδύναμη: Όταν ένας άντρας κυκλοφορεί, θέλει μία όμορφη και θηλυκή παρουσία δίπλα του και όχι τον κολλητό του το Γιάννη με τον οποίο πίνουν μπύρες και σχολιάζουν οπίσθια. Από την άλλη βέβαια, υπάρχει και μία πολύ λεπτή γραμμή, η οποία διαχωρίζει τη θηλυκότητα από την αδυναμία. Θηλυκή δεν είναι η γυναίκα που κλαίει με το παραμικρό ούτε αυτή που δεν είναι ικανή να κάνει τίποτα μόνη της. Θηλυκή είναι η γυναίκα που καταφέρνει να κρατάει τις ισορροπίες ανάμεσα στο δυναμισμό και το sex appeal. Πολύ απλό.

2. Περιποιημένη, αλλά χωρίς υπερβολές: Ξέρεις τι αρέσει στους άντρες; Το ανεπιτήδευτο το οποίο δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση. Δεν είναι τυχαίο, που τις γυναίκες οι οποίες κυκλοφορούν καθημερινά σαν να πηγαίνουν στα μπουζούκια, όχι μόνο τις κοροιδεύουν, αλλά οι φυσιολογικοί δε γυρίζουν ούτε να τις κοιτάξουν! Γενικότερα στον άντρα αρέσει η ατέλεια. Του αρέσει το μαλλάκι το ανέμελο, το όχι υπερβολικά βαμμένο πρόσωπο και το λίγο πιο casual ντύσιμο. Όσο πιο απλό, τόσο πιο καλό!


Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr


3. Να μαγειρεύει: Καλά δεν είπαμε να είναι και δούλα και κυρά όπως στην εποχή των γιαγιάδων μας που η γυναίκα προοριζόταν από τη στιγμή της γέννησής της, για να φροντίζει τα παιδιά και τον άντρα της, αλλά όσο να πεις, μία γυναίκα που ξέρει να μαγειρεύει, δεν είναι μόνο σέξι, αλλά δίνει και την εντύπωση της ανεξάρτητης και υπεύθυνης. Ακόμα δηλαδή και με τους γονείς σου να μένεις, είναι το ίδιο να τα περιμένεις όλα από την μητέρα σου και το ίδιο να μπορείς να πάρεις πρωτοβουλία και να περιποιηθείς εσύ την οικογένειά σου; Δεν είναι και τόσο τρομερό άλλωστε! Το ακόμα καλύτερο είναι φυσικά να μαγειρεύεις παρέα με τον καλό σου. Και ό, τι βγει βρε παιδί μου.

4. Οικονομικά ανεξάρτητη: Παλιά, στα χρόνια των γιαγιάδων μας και σε καιρούς που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, ο άντρας ήταν η κολώνα του σπιτιού και ο κουβαλητής! Αυτά όμως… last year διότι τώρα η γυναίκα έχει πλέον τη δυαντότητα να εργαστεί, να κάνει καριέρα και να τη συνδυάσει φυσικά με την οικογένεια, και μάλιστα αποτελεσματικά. Οπότε ναι, αν κάθεσαι όλη μέρα κλεισμένη μέσα στο σπίτι, και περιμένεις το… χαρτζιλίκι για να ικανοποιήσεις τις βασικές σου ανάγκες, τότε κομματάκι δύσκολο να μπορέσεις να εντυπωσιάσεις τον οποιοδήποτε. Και δεν εννοούμε να είχες μία επαγγελματική ατυχία, αλλά η κατάστασή σου να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

5. Να προσέχει τον εαυτό της: Όπως καταλαβαίνεις, δεν εννοούμε να αποκτήσεις σώμα μοντέλου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι ανάγκη να καταβροχθίζεις ότι βρεθεί μπροστά σου, να έχεις να γυμναστείς από τις γυμναστικές επιδείξεις της πέμπτης δημοτικού και να μην κάνεις την παραμικρή προσπάθεια να είσαι εμφανίσιμη. Άνθρωποι είμαστε, και έξω θα το ρίξουμε και λίγο παραπάνω θα φάμε, αλλά όλα με μέτρο και όχι σε καθημερινή βάση. Εξάλλου μία γυναίκα που δεν αγαπάει και δε φροντίζει η ίδια τον εαυτό της, γιατί να έχει τη απαίτηση να την αγαπήσουν οι άλλοι;

6. Να είναι πιστή: Αφήσαμε για το κλείσιμο το πιο βασικό και σίγουρα το πιο αναγκαίο για μία σχέση. Βασικά η πίστη είναι κάτι το αμοιβαίο, αλλά στην προκειμένη συμβουλεύουμε εσένα φίλη μου. Για ποιο λόγο να μπεις στη διαδικασία μιας σχέσης αν δεν είσαι πιστή; Και εντάξει, το αν κάποιος θα συγχωρήσει το κέρατο, είναι καθαρά προσωπική του υπόθεση, αλλά είναι ανάγκη να γίνει; Εξάλλου, πώς μπορούμε να κατηγορήσουμε έναν άντρα που θέλει τη γυναίκα πιστή; Κάτι που φυσικά ισχύει και για τη γυναίκα.

 

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *