Τι λένε τα ζώδια για το Σεπτέμβριο? Από τον Γιώργο Πανόπουλο.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από 01/09-30/09/2013.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί Κριοί έχουν μάθει ότι σε κάθε πράξη τους, πρωτοβουλία ή αντίδραση θα υπάρχουν πάντα κάποιοι που δεν θα ικανοποιούνται. Είτε γιατί οι άλλοι έχουν φαντασιώσεις που ούτε ο Ντίσνεϊ δεν μπορεί να τις ικανοποιήσει, είτε γιατί είναι τόσο εγωιστές και απορροφημένοι από τον εαυτό τους που δεν μπορούν να δεχθούν την ευθύτητά σου και την αμεσότητά σου. Όποια κι αν είναι η αιτία, εσύ έχεις να αντιμετωπίσεις τη δική σου ατζέντα, που περιλαμβάνει θέματα καρδιάς, τα δικά σου όνειρα, τις δικές σου σχέσεις, το δικό σου αύριο, τις δικές σου επιλογές που χρειάζεται να δρομολογήσεις.

Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και τον Άρη στον Λέοντα, χρειάζεται να δείξεις σε όλους ότι η μοναδική αντίδραση στην απόρριψη, στο αναπάντεχο τέλος –που αν το καλοσκεφθείς δεν ήταν και τόσο αναπάντεχο– ή στη ρήξη και την αναστάτωση που ζεις στις σχέσεις είναι να επανεξετάσεις την ποιότητά τους και να καλλιεργήσεις το προσωπικό σου σύστημα αξιών που θα είναι ανοιχτό στον πειραματισμό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ανήκεις σε αυτούς που μπορούν να εκτιμήσουν το πανάκριβο κρασί μιας συγκεκριμένης χρονιάς και να φάνε λαίμαργα το φτηνότερο χοτ-ντογκ σε μια καντίνα. Όποιος σε ονομάζει, πάντως, άπληστο βρίσκεται μακριά από την πραγματικότητα. Δεν είναι τα χρήματα καθεαυτά που σε κάνουν να τα κυνηγάς, αλλά η ευχαρίστηση που μπορούν να σου προσφέρουν. Τα θέλεις για να μπορείς να είσαι γενναιόδωρος σε αυτούς που αγαπάς.

Αυτό το μήνα και κυρίως από τις 11/9, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Σκορπιό, είσαι περισσότερο ανοιχτός/ή προς τους άλλους κι αυτό σημαίνει ότι οι άλλοι μπορούν να σου επιστρέφουν τα αισθήματα που τους δίνεις. Αγαπάς και προσέχεις. Σε αγαπάνε και σε προσέχουν. Διαβάστε περισσότερα  εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι του πρώτου δεκαήμερου και κυρίως των πέντε έξι πρώτων ημερών, με τον Ποσειδώνα να τετραγωνίζει τον Ήλιο τους, έχουν συμπτώματα απάθειας, απογοήτευσης, βουβής εξέγερσης που δεν έχει αντικείμενο, έλλειψη ενέργειας, αϋπνίες, διαρκή κούραση, αδυναμία συγκέντρωσης, έλλειψη στόχου. Είναι επιρρεπείς στην παραπλάνηση, στη διάψευση, στη δυσφορία και σε ένα διαρκές «προς τι όλα αυτά;». Ταυτόχρονα έχουν αυξημένη οξυδέρκεια, ακονισμένη διαίσθηση, που μπορεί να οδηγήσει σε εμπνευσμένη δράση και απίστευτη δημιουργικότητα. Τέτοιες διελεύσεις φέρνουν στην επιφάνεια φόβους και άγχη, για να τα διαλύσουν, ώστε να οδηγηθείς σε καινούργιες συμπεριφορές. Ναι, μπορεί να δημιουργείται ένα πρόσκαιρο χάος με ανεπίδοτους έρωτες, εργασιακές απογοητεύσεις και ανασφάλεια, αλλά αξίζει τον κόπο.

Επί πολλά χρόνια όλη σου η ζωή –σπίτι, δουλειά, σχέσεις– λάμβανες σοβαρά υπόψη της τη γνώμη που είχαν οι άλλοι για το τι πρέπει να κάνεις. Στο τέλος έκανες πάντα αυτό που ήθελαν. Το τίμημα είναι μεγάλο όταν προσπαθείς να κρύψεις, ή να καταπιέσεις, τον εαυτό που θέλεις να έχεις και τις επιθυμίες που σε εμπνέουν. Σύνδεσε, λοιπόν, τις τελείες της καινούργιας σου εικόνας. Με τον Ερμή από 9/9 – 30/10 στον Ζυγό και την Αφροδίτη από 11/10 στον Σκορπιό διευκολύνεσαι και προσωπικά και εργασιακά, ώστε πρακτικά να δεις πού βρίσκεσαι και τι πρέπει να κάνεις για να προχωρήσεις προς τα εκεί που θέλεις να πας.

Υ.Γ. Α, και με τον Άρη στον Λέοντα δίνεις στους άλλους την εντύπωση ότι αλλάζεις πολλές ταυτότητες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ότι δεν σε προλαβαίνουν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν χρειάζεται να δαγκώνεις τη γλώσσα σου, αν αυτό που θα πεις είναι δίκαιο, αληθινό και ελεγμένο. Χρειάζεται να τη δαγκώνεις, όταν η παρόρμηση και τα απωθημένα βγαίνουν προς τα έξω σαν έκρηξη. Ναι, δεν μπορείς να υποδύεσαι τον/την υπεράνω και να συγχωρείς αυτούς που δεν σε σκέφτηκαν ούτε λεπτό όταν σε στρίμωχναν στον τοίχο – είτε ερωτικά είτε επαγγελματικά. Ακόμα κι αν δεν τα χρησιμοποιήσεις, χρειάζεται να δείξεις τα δόντια σου σε αυτούς που σε θεωρούν δεδομένο/η και διαθέσιμο/η ανά πάσα στιγμή.

Με τον Άρη στον Λέοντα βρίσκεσαι σε μια φάση που χρειάζεται να ισορροπήσεις την επιθετικότητά σου –που δεν διαχειρίζεσαι καθόλου καλά– με τις διεκδικήσεις σου και το φόβο ότι θα βρεθείς οικονομικά να παγώνεις έξω στο κρύο. Καλά, ας προσπαθήσουν αυτή τη φορά να σε κάνουν χαλκομανία και θα ψάχνουν τη μύτη τους από την πόρτα που θα φάνε. Κι επειδή έχεις πάντα κι έναν ερωτικό νταλκά –υπαρκτό ή ανύπαρκτο, που σε θρέφει–, με την Αφροδίτη από τις 11/9 στον Σκορπιό, όπου βρίσκεται και ο Κρόνος, οι ερωτικές σχέσεις ή έχουν μέλλον και προχωράνε ή δεν έχουν και τελειώνουν. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Ε, ναι, τις περισσότερες στιγμές δεν είσαι ξένοιαστος. Ακόμα και μετά από γέλιο μέσα απ’ την καρδιά σου, συνειδητοποιείς με έκπληξη ότι γέλασες. Ότι αφέθηκες. Ο Κρόνος, ακόμα και στην περίπτωση που δεν σου έχει δημιουργήσει δυσάρεστα γεγονότα, σε κάνει επιφυλακτικό, μελαγχολικό, σκεπτικό. Ο Χρόνος περνάει και κάτι που θέλεις πολύ σου διαφεύγει σαν νερό μέσα από τα δάχτυλα. Ο Άρης στο ζώδιό σου προσπαθεί να σε αναζωογονήσει, να σου δώσει ξανά φόρα και να ενισχύσει την επιθυμία σου. Θα μπορούσες να εκραγείς στα χέρια όποιων δεν σου έχουν φερθεί καλά, ή σε αδίκησαν, ή δεν σε στήριξαν όταν ήσουν πεσμένος κάτω – δεν έχει νόημα. Ξέρεις, τους έμαθες, κι αυτό είναι αρκετό. Η ευκαιρία τώρα έγκειται στο να ξεκινήσεις πάλι, να προχωρήσεις, να δεις το μέλλον, να πολεμήσεις για όσα είναι πολύτιμα. Δεν χρειάζεται να τσακωθείς, αντιπαρατεθείς, φιλονικήσεις, για να σπάσεις δεσμούς και σχέσεις. Ό,τι δεν αξίζει άσ’ το πίσω σου να σβήσει χωρίς φωτιές.

Τι είναι αγάπη; Μεγαλώνοντας, μαθαίνεις τι δεν είναι: Δεν είναι κάτι μπαμ και κάτω. Δεν είναι η ψυχαναγκαστική ανάγκη να σε θαυμάζουν και να σε λατρεύουν. Τι μένει; Αυτό που πιστεύεις πραγματικά: η αληθινή αγάπη διαθέτει εμπιστοσύνη, δεν χειραγωγεί και επιτρέπει σε δύο ανθρώπους να ζήσουν τη ζωή τους σαν φίλοι και εραστές, δίνοντας ο ένας στον άλλο την ελευθερία που χρειάζεται ώστε να εξελιχθεί. Αυτό θα προσπαθήσει να σου πει η Αφροδίτη από τις 11/9 στον Σκορπιό. Διαβάστε περισσότεραεδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν έχουμε τον Άρη πάνω από το κεφάλι μας, όπως εσύ τώρα με τον Άρη στον Λέοντα, φοβάσαι ότι θα τρελαθείς ακούγοντας το Μπιγκ Μπεν να χτυπάει κάθε 15 λεπτά μέσα στο κεφάλι σου για να σου υπενθυμίσει να είσαι άγρυπνος, γιατί η εργασιακή μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη και οι προσωπικές σου υποθέσεις χρειάζονται επειγόντως διεκπεραίωση. Μη διανοηθείς ούτε στιγμή ότι κάθε είδους αυτοκαταστροφή που μειώνει προσωρινά το άγχος σου είναι αναπόφευκτη, ούτε ότι μια σχέση έξω από τη σχέση σου αποτελεί λύση. Επίσης έχε υπόψη σου ότι τα μυστικά σου δεν είναι ασφαλή, οπότε έχε έτοιμο και ένα plan b σε περίπτωση που αποκαλυφθούν, και φυσικά θυμήσου ότι ένα μυστικό που το ξέρουν δύο είναι δημόσιο κτήμα πια. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου μέχρι 9/9 υπάρχει έντονη, επαγγελματική κατά πάσα πιθανότητα, κινητικότητα, ή πρακτική, όπως μια μετακόμιση.

Ως γενικό πλαίσιο ο μήνας έχει εσωστρέφεια και αναδίπλωση. Οι προσωπικές και εργασιακές σχέσεις τίθενται επί τάπητος με αφορμή αντιξοότητες που εμφανίζονται – για ποιον και γιατί δουλεύεις; Ποιους δουλεύεις και ποιοι σε δουλεύουν προσωπικά; Πού και πώς δουλεύεις τον εαυτό σου; Η πιο ήπια λέξη για να περιγράψει κανείς τις ώρες που θα σκέφτεσαι ότι έχεις κάνει τεράστια και αδιόρθωτα λάθη (στις προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις ή στην ερωτική σου ζωή) είναι «δυσάρεστες». Κι όμως αυτή η κρίση, αυτή η πνευματική, ψυχολογική κόπωση που σε αγγίζει κατάβαθα, είναι απαραίτητη ώστε να αντιμετωπίσεις κατά πρόσωπο την ψυχή σου, τις ανάγκες σου, τους φόβους σου, τα λάθη σου και όλα αυτά που δεν τολμάς να σκεφτείς συχνά για τον εαυτό σουΔιαβάστε περισσότεραεδώ.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Αλλάζεις, μεταμορφώνεσαι, ωριμάζεις. Μην προσπαθήσεις να κλείσεις τα μάτια σε ό,τι δεν σου αρέσει στους άλλους και στον εαυτό σου. Μην προσπαθήσεις να πολεμήσεις ό,τι δεν καταλαβαίνεις, γιατί θα χάσεις. Για να αλλάξεις τον εαυτό σου και τους άλλους θα πρέπει πρώτα να μάθεις να τους αγαπάς. Η επαγγελματική ζωή συνεχίζει να είναι θέμα, μόνο που τώρα λίγο περισσότερο χαλαρός μπορείς να σκεφτείς το αύριο και τις επιλογές που έχεις. Θυμήσου ότι έχεις φίλους, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε στηρίξουν και ότι οι προσευχές σου για αγάπη μπορούν να εισακουστούν.

Ο Ερμής στο ζώδιό σου στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα (9-30/9) λέει ότι ο συνδυασμός οργάνωσης δύο-τριών σημαντικών επαγγελματικών ραντεβού και έξυπνων ιδεών μπορεί να σου προσφέρει αυτή τη στιγμή μεγαλύτερη ανατριχίλα κι από έναν οργασμό. Ο Ερμής είναι πρακτικός και διεκπεραιωτής – ούτε αισθήματα, ούτε μασημένα λόγια. Πού, πότε, πόσα, με ποιους. Διαπραγμάτευση σε όλους τους τομείς – πάρε δώσε, δηλαδή. Επαγγελματικά τι μπορείς να κάνεις ώστε να σταθεροποιηθείς ή να διατηρηθείς, ή να αλλάξεις κατεύθυνση, ή να αναλάβεις εσύ τα ηνία της επαγγελματικής σου ζωής; Προβλήματα με τράπεζες, εφορίες, δάνεια – δώσε λύσεις. Μετακόμιση, σπουδές, μετακινήσεις – τώρα οι αποφάσεις και οι πράξεις. Η Αφροδίτη μέχρι τις 11 του μήνα είναι σύμμαχός σου στις διαπραγματεύσεις, στα ραντεβού ή στην πρώτη καλή εντύπωση που θέλεις να δώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιοι βρίσκονται πίσω από όλα αυτά τα self help σιντί, βιβλία και όλα τα παραφερνάλια που κηρύσσουν το θάνατο του εγώ, που καταδικάζουν τη φιλοδοξία, που ξορκίζουν οτιδήποτε υλικό και μας θέλουν να κοιτάμε τους άλλους από τον ουρανό έχοντας μόνο αγάπη στην καρδιά μας; Όποιοι κι αν είναι, το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν κατάλαβαν τι σημαίνει Κρόνος στο ζώδιό τους ούτε ότι για να χάσεις το εγώ σου πρέπει πρώτα να το έχεις. Σχεδόν ένα χρόνο μετά την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιό σου, η ζωή σου αλλάζει πιεζόμενη ασφυκτικά με θετικά ή αποκαρδιωτικά γεγονότα. Ναι, η πραγματικότητα έχει γίνει αφόρητα ρεαλιστική. Ξέρεις ότι έτσι και κλείσεις τα μάτια για ένα λεπτό κάποιος μπορεί να σου αρπάξει τη θέση, κάποιος να σου ρίξει μια μπανανόφλουδα, να χάσεις μια δουλειά ή μια σχέση – ναι, έχεις δίκιο. Δεν χρειάζεται καν να κλείσεις τα μάτια σου για να συμβούν όλα αυτά.

Ωστόσο, η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου από 11/9 και ο Δίας βρίσκεται πάντα στον Καρκίνο. Δηλαδή; Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ω αυτές οι ανατροπές στα τελευταία λεπτά, που σε πιάνουν εξαπίνης κάθε φορά! Κι ενώ η ιστορία πλησιάζει προς το τέλος –μπουμ!–, η γυριστή στην τροπή της ιστορίας καίει τα μυαλά των θεατών. Αυτό συμβαίνει όταν στη συμπαντική εικόνα παίζουν ο Ουρανός στον Κριό και το ντουέτο Χείρωνα/Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Όσο κι αν ακούγεται τρομακτικό, το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ μπορείς να ελέγξεις την έκβαση της δουλειάς σου, ούτε καν των σχέσεων στις οποίες πίνεις νερό ή που εμφανίζονται με ταρατατζούμ για να τελειώσουν με ένα αχ. Θα πρέπει να συμβιβαστείς με το γεγονός ότι δεν γράφεις εσύ το σενάριο. Μην υποτιμάς ποτέ τον παράγοντα Χ. Οι άνθρωποι μπορεί να μπαίνουν στη ζωή σου τόσο ξαφνικά όσο ξαφνικά βγαίνουν. Κάνεις σχέδια στο μυαλό σου; Ξέχνα τα. Ο Ποσειδώνας σε διαλύει αρχικά ώστε να αλλάξεις – τόσο αργά και υπόγεια, που κάθε προσπάθεια να αντισταθείς είναι μάταια.

Ο τομέας Οικογένεια (που επηρεάζει και την επαγγελματική ζωή από σπόντα) φαίνεται ότι περνάει αλλεπάλληλες ανακατατάξεις – υπάρχει απογοήτευση, τέλος των ψευδαισθήσεων, αναστεναγμός. Και στην ψυχή σου δεν ησυχάζεις. Ωστόσο μπορείς να κατανοήσεις τις επιλογές σου και να απελευθερωθείς από φόβους, από φιλοδοξίες και αγωνίες που δεν είναι δικές σου. Είναι δυσάρεστο μερικές φορές να ξυπνάς συνειδητοποιώντας ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν εμφανίζεσαι δημόσια σαν να γύρισες από γουίκεντ σε σπα και λάμπεις σαν να έχεις καταπιεί δέκα κινηματογραφικούς προβολείς, ποιος μπορεί να φανταστεί ότι αγωνίζεσαι σαν δεινόσαυρος με άλλους δεινόσαυρους πάνω από ένα θήραμα σε μια πρωτόγονη ζούγκλα; Κι όμως, αυτό είναι το έργο που παίζεις. Με την Αφροδίτη στην κορυφή του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δηλαδή στον Ζυγό μέχρι τις 11 και μετά στον Σκορπιό, πετυχαίνεις να λανσάρεις πειστικά και υπέροχα το clean cut image σου και να κάνεις όλο τον κόσμο να σε λατρεύει ως φίλο, συνεργάτη ή ερωτικό αντικείμενο. Αλλά την ίδια στιγμή Πλούτωνας στο ζώδιό σου και ο Άρης στον Λέοντα σού υπενθυμίζουν ότι πρέπει να παλέψεις με νύχια για μια θέση στην ελεύθερη αγορά και αν τη βρεις, ή την έχεις ήδη, να την υπερασπιστείς ή να τη διατηρήσεις με τα δόντια.

Σου υπενθυμίζουν επίσης ότι οι σχέσεις μπορούν να γίνουν εξίσου άγριες και πρωτόγονες και ότι οι λογαριασμοί δεν σταματάνε ποτέ να έρχονται. Αλλά αυτά τα ξέρεις ήδη. Οπότε: You’ve got the looks.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης ήταν πάλι απέναντί σου, στον Λέοντα, στον τομέα των σημαντικών διαπροσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων το μισό Οκτώβριο, τον Νοέμβριο και το μισό Δεκέμβριο του 2009 – κι ύστερα γύρισε ανάδρομος το 2010 επί μήνες.

Αλήθεια πώς ήταν και τι συνέβη τότε στις σχέσεις σου; Ο Άρης έχει επιστρέψει στον Λέοντα, στον 7ο οίκο των σημαντικών και καθοριστικών μας σχέσεων. Προς το παρόν μπορείς να μπεις σε μια φάση απολογισμού. Πόσο ανθεκτικές είναι οι προσωπικές σου σχέσεις; Τι δίνεις και τι παίρνεις από αυτές; Ξέρεις να υποχωρείς, μπορείς να υπερασπιστείς τη σχέση σου ή στον πρώτο δυνατό αέρα το βάζεις στα ποδια; Από την άλλη πλευρά γιατί συνεχίζεις να έλκεσαι ή να παραμένεις σε σχέσεις με ανθρώπους που επανειλημμένως σε πληγώνουν και δεν σε νοιάζονται κάνοντας τα στραβά μάτια; Έχε υπόψη σου ότι ο Άρης τώρα μπορεί να σπάσει σχέσεις που είναι κολλημένες με σάλιο ή δεν αντέχουν.

Και κάτι ακόμα: Εντάξει, σε πιέζει αφόρητα ο Κρόνος για δεσμεύσεις και σταθεροποίηση. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα αρχίσεις να σχεδιάζεις με όποιον σε ενδιαφέρει την κοινή σας ζωή από το τρίτο ραντεβού. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

ΙΧΘΥΕΣ

Ακόμα κι αν πρέπει να πας γονατιστός/ή στην Τήνο, σέρνοντας πίσω σου μια δεξαμενή με νερό, δεν είσαι διατεθειμένος να αφήσεις να σε βοηθήσει κανένας. Όχι, δεν είναι θέμα εγωισμού, το αντίθετο. Είναι η κεκτημένη ταχύτητα που σε κάνει να βοηθάς τους άλλους, ενώ είσαι εσύ που χρειάζεσαι βοήθεια. Είναι η ανάγκη σου να είσαι χρήσιμος/η που προηγείται πάντα και σε κάνει να αγνοείς τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Κι ενώ η Αφροδίτη από 11/9 στον Σκορπιό σού δίνει τη δυνατότητα να αποστασιοποιηθείς λίγο, ώστε να ζητήσεις οτιδήποτε με περισσότερη θέρμη από ό,τι συνήθως –τουλάχιστον στα λόγια–, ο Άρης που βρίσκεται στον Λέοντα σε βάζει να δουλεύεις διπλοβάρδιες – είτε κυριολεκτικά στη δουλειά σου είτε αναλαμβάνοντας στους ώμους σου τα προβλήματα των κοντινών σου ανθρώπων. Συν επιπλέον τις καθημερινές εκκρεμότητες που αναδύονται σαν φουσκάλες σε κατσαρόλα που βράζει και ξαναβρίσκεσαι στη θέση της νοσοκόμας των άλλων.

Ξέρεις κάτι; Μην καταθέσεις τα όπλα από το φόβο της πείνας – κυριολεκτικής και συναισθηματικής. Ζήτα. Αφού, ούτως ή άλλως, διαθέτεις πάντα όλες σου τις ικανότητες ακέραιες. Αφού μπορείς να βγεις εκεί έξω και να κερδίσεις ό,τι θέλεις με το δικό σου τρόπο και στιλ. Εντάξει, έχεις τεράστια συμπάθεια και αγάπη για τις χαμένες ψυχές, αλλά ως Ιχθύς ξέρεις ότι κανείς δεν είναι τελείως αθώος σε αυτό τον κόσμο που ζούμε, οπότε μην εκθέτεις τον εαυτό σου στους λύκους που έχουν ντυθεί πρόβατα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

jenny.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *