Τι να φας πριν κοιμηθείς για να χάσεις – με μαγικό τρόπο- κιλά!

Τι να φας πριν κοιμηθείς για να χάσεις - με μαγικό τρόπο- κιλά!

Τι να φας πριν κοιμηθείς για να χάσεις κιλά! Δεν εννοούμε να σηκωθείς μείον τρία κιλά, φυσικά. Εάν υποθέσουμε ότι κάνεις μια ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με τακτική άσκηση, τότε ναι, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις και να φας, που θα αυξήσουν τον μεταβολισμό σου και θα σε διευκολύνουν να χάσεις περισσότερο λίπος και συνεπώς περισσότερο βάρος.

Ποια είναι αυτά;

1.    Κρέας (Προτίμησε λευκό δηλαδή κοτόπουλο ή άπαχο μοσχάρι ή χοιρινό) 

Οι υδατάνθρακες καλό είναι να αποφεύγονται  στο τελευταίο γεύμα πριν τον ύπνο.  Κι αυτό γιατί, εάν φας ένα πιάτο μακαρόνια πριν πέσεις για ύπνο, σου δίνει τόση «άχρηστη» ενέργεια η οποία δεν θα «καεί» ποτέ, αλλά θα πάει κατευθείαν στα μπούτια σου. Αντίθετα η πρωτείνη είναι  ιδανική. Δηλαδή κυρίως το άπαχο, ελαφρύ κρέας.Κοτόπουλο, ψάρι, άπαχο μοσχάρι ή χοιρινό.  Το ίδιο καλή και ολοκληρωμένη τροφή θεωρούνται και τα αυγά. Οχι τηγανητά. Βραστά ή ομελέτα με ελάχιστο νερό σε αντικολλητικό τηγάνι ή λίγο ελαιόλαδο.

2.    Λευκά  άπαχα τυριά τύπου Cottage ή απάχη μυζήθρα/κατίκι 

Ιδιαίτερα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη, τα λευκά άπαχα τυριά έχουν  λίγες θερμίδες και ελάχιστα λιπαρά. Λίγη ποσότητα του συγκεκριμένου τυριού λοιπόν, πριν πέσεις για ύπνο, και είναι σίγουρο πως θα δεις τη σιλουέτα σου διαφορετική σε λίγο καιρό. To ίδιο ισχύει και για το άπχαχο γάλα και το άπαχο γιαούρτι.

 

3.    Πράσινα φυλλώδη λαχανικά

Δεν έχουν πρωτεΐνες, αλλά δεν έχουν και θερμίδες, οπότε φάε άφοβα! Μαρουλάκι, σπανάκι, αγγουράκι,χόρτα, μπρόκολο, κουνουπίδι. Δεν γίνεται, κάποιο από όλα αυτά θα σου αρέσει!
4.    Κεράσια και μπανάνες

Τα φρούτα γενικά βοηθούν στο μεταβολισμό και περιέχουν στοιχεία που κάνουν καλό στον οργανισμό μας.  Τα κεράσια έχουν αντιοξειδωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες, επιπλέον αποτοξινώνουν τον οργανισμό και καθαρίζουν το αίμα, όπως διαβεβαιώνουν ενδοκρινολόγοι και διαιτολόγοι. Οι μπανάνες περιέχουν κάλιο κι έτσι  παρέχει στον οργανισμό καλούς υδατάνθρακες, χορταίνει και ενισχύει τη λειτουργία του μεταβολισμού. Παράλληλα, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και μπορεί να βοηθήσουν την αποκατάσταση της φυσιολογικής δράσης του εντέρου.
5.    Κοιμήσου περισσότερο

Το πιο σημαντικό! Εάν δεν κοιμάσαι καλά, δεν μπορείς ούτε να χάσεις βάρος, ούτε να κάψεις λίπος. Έρευνες έχουν δείξει ότι ο ασυνεπής ύπνος αυξάνει το σωματικό λίπος. Τι περιμένεις; Νάνι!

 

http://y-olo.gr/


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *