Τι να φορέσεις ανάλογα με την ηλικία σου: Στα 20, στα 30, στα 40!

shopping1_633_451

Λένε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, αλλά όταν πρόκειται για τoν τρόπο ντυσίματος και το στιλ, είναι επίσης μια αρκετά αξιόπιστη ένδειξη του τι ακριβώς είναι κατάλληλο για να φορέσεις.

/
Η δεκαετία των 20 είναι η περίοδος για να παίξεις με το στιλ σου για να ανακαλύψεις αυτό που σε εκφράζει. Αυτή τη σεζόν φόρεσε denim σε συνδυασμό με δέρμα. Οι νέες τάσεις σου επιτρέπουν να φορέσεις το floral σε χαλαρές γραμμές και να το αναδείξεις με suede παπούτσια. Σήμα κατατεθέν των εμφανίσεών σου είναι τα funky αξεσουάρ.

/
Στη δεκαετία των 30 έχεις καταλήξει στο τι ταιριάζει στο σώμα και το γούστο σου και έχεις αρχίσει να διαμορφώνεις το στιλ σου. Φέτος μπορείς να παίξεις με masculine κομμάτια αλλά με sexy λεπτομέρειες και κομψές επιρροές.

/
Στα 40 έχεις διαμορφώσει πια το προσωπικό σου στιλ. Διατήρησε λοιπόν elegant ύφος σε κάθε σου εμφάνιση. Μικρές λεπτομέρειες και κομψά αξεσουάρ θα προσφέρουν στα look σου το φίνο αποτέλεσμα που ταιριάζει στην ηλικία σου!

 

 

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *