Τι να φορέσετε στη βροχή για να είστε κομψές και να τους εντυπωσιάσετε όλους!

H γυναίκα που έχει όρεξη να ντυθεί, να προσέξει το ντύσιμο της και τον εαυτό της και σε μια βροχερή ημέρα. Δείτε τι μπορρείτε να βάλετε και πώς να ντυθείτε μια τέτοια μέρα:

  • Φορέστε τα ρούχα που επιλέγετε τις μέρες που δεν βρέχει, ακόμα και φόρεμα ή φούστα, χωρίς να αλλάξετε κάτι.
  • Μπορείτε να φορέσετε και φλατ παπούτσια όπως μπαλαρίνες ή και κάποιο αντρικό σχέδιο που είναι πιο κλειστά και σταθερά.
  • Απλά προσέξτε η σόλα τους να έχει καρφάκια από καουτσούκ ή να μην γλιστράει. Μπορείτε να φορέσετε και ψηλοτάκουνα, αρκεί επίσης να είναι σταθερά και να έχουν αντιολισθητική σόλα.

Το μόνο ουσιαστικά που αλλάζει είναι πως θα κρατάτε ομπρέλα και ίσως φοράτε και μπότες, συνήθως γαλότσες αφού είναι ιδανικές για μέρες σαν αυτές.

Φορέστε μια γαλότσα σε έντονο χρώμα:

Ή κρατήστε μια ομπρέλα επίσης σε έντονο χρώμα ή σε ασπρόμαυρο πουά. Η έντονη θα δώσει χρώμα στην μουντή αυτή μέρα χρωματίζοντας όχι μόνο το ντύσιμο σας αλλα και τους δρόμους που περπατάτε, η δεύτερη θα σας χαρίσει έναν παριζιάνικο αέρα με το γλυκό του πουά.

Επίσης μια πολύ κομψή και ευκολοσυνδύαστη επιλογή για το βροχερό look είναι η διαφανής ομπρέλα. Σας δίνει και την δυνατότητα να βλέπετε την βροχή από ψηλά χωρίς να βρέχεστε.

 

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *