Τι προτείνουν οι στυλίστες του Hollywood;

Τι θα φορέσουν οι stars του Hollywood τη φετινή άνοιξη; Οι στυλίστες τους μίλησαν και αποκάλυψαν όλα τα μυστικά για τις τάσεις της μόδας.

Έντονο χρώμα, παστέλ και φλοράλ είναι τα τρία πράγματα που θα πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας για να είστε in fashion.

Οι κυρίες που αγαπούν το κλασικό ασπρόμαυρο look καλό είναι να αναθεωρήσουν και να βάλουν στη γκαρνταρόμπα τους χρώμα. Χρώμα φωτεινό, έντονο, σχεδόν φωσφοριζέ, έτσι βρε αδελφέ να μας φτιάξει λίγο τη διάθεση τώρα που τα πράγματα είναι δύσκολα.

Και δεν χρειάζεται να κάνετε υπερβολές. Αν ένα φλούο μπλουζάκι σας φαίνεται πολύ τολμηρό, προτιμήστε κάτι πιο ουδέτερο και βάλτε το έντονο χρώμα στα νύχια σας ή στα αξεσουάρ σας.

Για τις πιο ρομαντικές… ψυχές τα παστέλ έρχονται να δώσουν την απάντηση στο τι είναι μόδα φέτος. Το απαλό ροζ, το γαλάζιο, το φυστικί, είναι τα χρώματα της άνοιξης για πιο ρομαντικές εμφανίσεις.

Και μιας και μιλάμε για άνοιξη δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε λουλούδια!!!! Φλοράλ λοιπόν σε μπλούζες, πουκαμίσες, φορέματα, φούστες. Όπως και να τα βάλετε είναι must. Τα πρότεινε η Μαίρη Κατράντζου στη συλλογή της και αμέσως οι δημιουργίες της έγιναν ανάρπαστες από τις stars του Hollywood.

Τέλος για σικάτες εμφανίσεις ψηφίστε το απόλυτο λευκό και δεν θα το μετανιώσετε.

star.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα
έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *