Τι σου επιφυλάσσει η γιορτή του Έρωτα, αλήθεια!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσκόπηση του Vouchercodes.co.uk, 1στους 3 συμμετέχοντες σε σχέση αποκαλύπτει πως δεν σκοπεύει να πάρει κανένα δώρο για το άλλο του μισό.

Στο ίδιο μοτίβο, ¼ των συμμετεχόντων αποκαλύπτει πως δεν θα ξοδέψει πάνω από 25 ευρώ για βαλεντίνικο δώρο ενώ το 45% τονίζει πως θα αγοράσει ένα δωράκι στο δρόμο προς το ραντεβού.

Τα πράγματα χειροτερεύουν με τους Βρετανούς σε ποσοστό 92% να πιστεύουν πως είναι μια χαρά αποδεκτό να βγουν ραντεβού με κουπόνι από κάποιο deal σάιτ.

Πάντως, κι εμείς τα κορίτσια φαίνεται πως δεν θέλουμε μεγάλο ρομαντισμό την ημέρα του έρωτα.

Σε άλλη δημοσκόπηση 1372 ανθρώπων, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα New York Post, φανερώνεται πως οι γυναίκες σε ποσοστό 24% προτιμούν να λάβουν ως δώρο στην γιορτή των ερωτευμένων έναν ηλεκτρικό στίφτη παρά σοκολατάκια ή λουλούδια.

Το δεύτερο σε δημοτικότητα δώρο που λαχταρούν οι γυναίκες είναι μια καφετιέρα σε ποσοστό 20%. Να τονίσουμε πως στη λίστα της έρευνας υπήρχαν δώρα κάτω από 250 ευρώ το καθένα με τους περισσότερους συμμέχοντες να προτιμούν τα γκατζετάκια ή τις ηλεκτρικές συσκευές.

Μάλιστα, σε ποσοστό 17%, οι συμμετέχοντες θα προτιμούσαν ένα τάμπλετ δωράκι για τον έρωτά τους.

Πάντως, η ειδική σε θέματα σχέσεων Amy Van Doren υποστηρίζει πως αυτές οι προτιμήσεις των γυναικών αποδεικνύουν πόσο ενδιαφέρονται για τη σχέση τους αφού προτιμούν πια πρακτικά δώρα.

Για παράδειγμα, όπως τονίζει η ειδικός, μια γυναίκα που προσέχει τη γραμμή της, δεν θα θεωρήσει ποτέ τη σοκολάτα ως καλό δώρο, ανεξαρτήτως των χρημάτων που έχουν δαπανηθεί για τη σοκολάτα αυτή.

Ταυτόχρονα, συσκευές όπως οι αποχυμωτές, είναι πιο χρήσιμοι και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα!

 

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *