Τι τρέλες κάνουν οι celebrities για την ομορφιά τους!

Οι celebrities κάνουν τα πάντα για να έχουν εξαιρετικές εμφανίσεις, λαμπερά μαλλιά, αψεγάδιαστο δέρμα και καλλίγραμμο σώμα κι έτσι δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και τις πιοανορθόδοξες μεθόδους ή να υιοθετήσουν τις πιο περίεργες συνήθειες στη beauty routine τους.

Εμείς ανακαλύψαμε μερικά από τα ιδιαίτερα μυστικά ομορφιάς τους και τα μοιραζόμαστε μαζί σου.

 

1. Suki Waterhouse

Το όμορφο μοντέλο και πρώην σύντροφος του Bradley Cooper λατρεύει τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά και για να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιεί γνωστό αναψυκτικό, που τονίζει τις μπούκλες, ενώ είναι το τέλειο συστατικό αν θέλεις να ξεβάψεις τα μαλλιά σου από ένα ανεπιθύμητο χρώμα.

 

 

2. Shailene Woodley

Η νεαρή ηθοποιός χρησιμοποιεί οδοντόπαστα από πηλό για να καθαρίσει τα βακτήρια στο στόμα της, ενώ δίνει χρώμα στα χείλη της με ένα lip balm από παντζάρια που φτιάχνει μόνη της.

 

3. Gwyneth Paltrow

Η γοητευτική ηθοποιός με το πανέμορφο χαμόγελο κάνει γαργάρες με ελαιόλαδο για 10 με 20 λεπτά, που καλυτερεύει τη στοματική υγιεινή και αποβάλλει τις τοξίνες.

 

4. Jennifer Lopez

Ζηλεύουμε το σώμα της, τις θηλυκές καμπύλες της και δίνουμε τα πάντα για να ακούσουμε τα μυστικά της. Η λατίνα pop star μυρίζει λίγο έλαιο γκρέιπ φρουτ κάθε μέρα και αυτόματα μειώνεται η όρεξή της.

 

5. Catherine Zeta-Jones

Η όμορφη ηθοποιός έχει το δικό της μυστικό και ήρθε η στιγμή να το μάθεις κι εσύ. Συνδυάζει μέλι με μπύρα και φτιάχνει ένα conditioner, που κάνει τα μαλλιά της λαμπερά και στιλπνά. Η μπύρα περιέχει βιταμίνες και πρωτεΐνες που βοηθούν πολύ το τριχωτό της κεφαλής.

 

 

6. Lady Gaga

Η εκκεντρική pop ντίβα έχει μία πολύ ιδιαίτερη συνήθεια ομορφιάς, που ίσως είναι καλό να μην υιοθετήσεις. Παρ’ όλα αυτά θα στην αποκαλύψουμε και από ‘κει πέρα αποφασίζεις μόνη σου. Η Lady Gaga χρησιμοποιεί κολλητική ταινία για να ανασηκώνει μάτια, ζυγωματικά και λαιμό, αλλά και για να αφαιρεί το μακιγιάζ της.

 

7. Halle Berry

Η διάσημη ηθοποιός επιλέγει μία μέθοδο, που λίγο-πολύ έχουμε δοκιμάσει όλες μας. Χρησιμοποιεί κόκκους καφέ για μασάζ κυτταρίτιδας και σίγουρα, ξέρει τι κάνει αφού ο καφές είναι αντιοξειδωτικός και η καφεΐνη το τέλειο συστατικό για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

 

8. Zoe Saldaña

Αν αντέχεις τη μυρωδιά της μαγιονέζας, μπορείς να δοκιμάσεις τη beauty συνήθεια της όμορφης ηθοποιού για να έχεις κι εσύ λαμπερά και ενυδατωμένα μαλλιά. Θα την εφαρμόσεις σαν μάσκα, κάνοντας καλό μασάζ και θα την αφήσεις για περίπου δέκα λεπτά. Στη συνέχεια, φρόντισε να ξεπλύνεις καλά τα μαλλιά σου.

 

joytv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *