Τους έδωσε “στεγνά” στον αέρα η Μαρία Ηλιάκη: «Κατέβαινε ο Λιάγκας ο οποίος…»(Vid)

hliaki-682x384
Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά, όταν η Μαρία Ηλιάκη «τους έδωσε» στον αέρα.

Στην παλιά της τηλεοπτική οικογένεια, εκείνη του Πρωινού μίλησε η Μαρία Ηλιάκη, η οποία αποκάλυψε πως υπάρχουν κάποια πράγματα που της λείπουν από αυτή την παρέα. Για την ακρίβεια έδωσε στον αέρα όλο το παρασκήνιο της εκπομπής που συνέβαινε σχεδόν καθημερινά και περιλάμβανε και τον Γιώργο Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδα…

baner-palettino

«Βέβαια πρέπει να ομολογήσω ότι μου λείπουν κάποια πράγματα από το Πρωινό. Μου λείπει που πήγαινα κάθε μέρα στις 7 και έπαιρνα τον Άρη και έμπαινε στο αυτοκίνητο με αυτή την ωραία διάθεση, έβαζε 15 φορές θερμόμετρο μέχρι να φτάσουμε στο στούντιο. Μπαίναμε μέσα στο στούντιο, μας υποδεχόταν η Ελεάννα …πάρα πολύ χαρούμενη, με αυτή την ξινίλα στο ύφος: «Μπα ήρθατε; Σας βλέπω γελάτε. Για καθίστε τώρα γιατί δεν έχουμε ούτε ένα θέμα». Μας κοβόταν το γέλιο.

Κατέβαινα κάτω… Σάσα: «Μαρία, τα’ πα καλά;». «Καλά τα είπες Σάσα μου», ο Θέμης δίπλα  δεν τον ενδιέφερε τίποτα, μόνο αν το εσπρεσάκι του έχει καθόλου ζάχαρη, κι αν του έβαζες και λίγο παραπάνω ζάχαρη, μετά υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Μετά κατέβαινε ο Λιάγκας, ο οποίος ήξερε όλα τα παρασκήνια για τα ρεπορτάζ, ποτέ δεν ήξερε τίποτα και τελευταία η Φαίη με το κινητό: «Μαρία ποια φωτογραφία να ανεβάσω; Σ’ αυτήν εδώ είναι καλή η μύτη μου;». «Μα Φαίη, αυτή τη μύτη σου έδωσε ο Θεός, ανέβασε όποια να’ ναι, σ’ όλες ωραία είσαι. Αυτά μου λείπουν» αποκάλυπτε η Μαρία Ηλιάκη, όσο η Φαίη Σκορδά γελούσε αμήχανα με τις αποκαλύψεις της.

https://youtu.be/i65ZPgBSkaA

zappit.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

baner-palettino

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *