Το αγαπημένο μας τζιν αλλάζει!!!

Φορέστε τζιν σε έντονα ή παλ χρώματα και ακολουθήστε την τάση που θέλει τα χρώματα να κυριαρχούν.


 

Είναι το πιο αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και δεν υπάρχει εποχή που να μην το ζητάει. Το κλασικότερο όλων είναι το blue jeans που είτε είναι σκούρο, είτε ξεβαμμένο μας δημιουργεί μία οικεία αίσθηση κάθε φορά που το επιλέγουμε.

Αυτή η χρονιά, όμως, θέλει έναν διαφορετικό αέρα στα jeans. Κρατάνε τη γραμμή και το ύφασμα που ξέρουμε αλλά εμφανίζονται σε τόσα χρώματα που δεν θα ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε. Από πολύ έντονα φούξια, ρουά, κίτρινα και πράσινα μέχρι παλ ροζ και βεραμάν. Χρώματα που θυμίζουν τα λαχταριστά παγωτά και φτιάχνουν τη διάθεση και το στυλ μας.

Συνδυάζονται με t-shirts, tops αλλά και κλασικά blue jeans πουκάμισα ή γιλέκα. Φορέστε τακούνια, πλατφόρμες αλλά και ίσια σανδάλια και δώστε τους το δικό σας προσωπικό στυλ. Αν τα επιλέξετε να θυμάστε ότι είναι το κυρίαρχο κομμάτι στο ντύσιμο σας και έτσι πρέπει να παραμείνει, οπότε μην φορτώνετε το τελικό look με πολλά χρώματα ακόμη και κρατήστε τα αξεσουάρ σε ένα μόνο σημείο: βραχιόλια, σκουλαρίκια ή κολιέ, αλλά όχι όλα μαζί. Τα καλοκαιρινά δροσερά βράδια του Αυγούστου αλλά και ο Σεπτέμβριος θα σας βρει με αυτά τα υπέροχα χρώματα πάνω σας –επιλέξετε Ace στο πλύσιμο τους για να τα διατηρήσετε τα ίδιο ζωντανά όσο την πρώτη ημέρα που τα φορέσατε.

epiuimies.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *