Το γνωστό «Ούς ο Θεός συνέζευξε, άνθρωπος μη χωριζέτω» μάλλον δεν το ξέρουν στο Χόλιγουντ

Λογικό, θα μου πεις αφού δεν είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Άσχετα όμως από θρησκευτικές ή άλλες πεποιθήσεις- όσο να πεις- στη ζωή ο καθένας θέλει να βρει το άλλο του μισό. «Να αράξω δηλαδή;» που μου είπε με έντρομη την απορία ζωγραφισμένη στο μάτι του, ένας φίλος πριν λίγες μέρες.

Ναι, λοιπόν αυτό. Αυτό που τρομάζει τον φίλο μου και δεν κατάλαβαν ποτέ οι αστέρες που ακολουθούν.

Η Zsa Zsa Gabor έχει υπάρξει ιέρεια της μεγάλης οθόνης και πρωτοστάτησα του έγγαμου βίου με 9 στο ενεργητικό της…μέχρι σήμερα Μάλιστα, ο ένας κρίθηκε άκυρος αφού δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία διαζυγίου με τον προηγούμενό της σύζυγο. Ε, μα μπερδεύεσαι λογικό είναι.

zaza

Άξια ακόλουθος η Elizabeth Taylor , που παντρεύτηκε 8 φορές και μάλιστα τον Richard Burton, 2 από αυτές. Οκτώ ήταν οι γάμοι και του πρόσφατα εκλιπόντος Mickey Rooney , τον οποίο ακολούθησε κατά γράμμα και η Lana Turner .

Στην περίπτωσή της μάλιστα, ο ένας ακυρώθηκε όχι γιατί ξέχασε αυτή να ολοκληρώσει το διαζύγιό της, αλλά ο μέλλον σύζυγός της, από την πρώην γυναίκα του. Κι άλλο μπέρδεμα. Και όχι δεν ήταν ο πρώην της Zsa Zsa Gabor.

Με επτά γάμους δεν υπάρxει ψυχή ζώσα και έτσι συνεχίζουμε με την αδερφή της Zsa Zsa, Magda Gabor , η οποία σχεδόν έφτασε την πρωτεργάτισσα. Υπομονή υπάρχει και συνέχεια.

Η Ginger Rogers , δεινή παρτενέρ του Fred Aster, ήταν μαγευτική χορεύτρια και γυναίκα. Έτσι δικαιολογούνται και οι 6 γάμοι της, αν και άλλοι της προσάπτουν 5.

elizabeth

 

Έξι είχε κάνει και ο αρχικά Ολυμπιονίκης κολυμβητής και έπειτα Ταρζάν, ο γόης του σινεμά Johnny Weissmuller,  με τον Tony Curtis να τον ισοφαρίζει.

Και επειδή από ό,τι φαίνεται οι 6 γάμοι είχαν πέραση, έτσι και η αγαπημένη Rue McClanahan αλλά και ο Lionel Stander , ο οποίος υπήρξε και πατέρας 6 παιδιών. Όχι ένα από την κάθε μία βέβαια.

Πολύ το κάθυστέρησα και έτσι επιστροφή στην οικογένεια Gabor, με την εναπομείνασα αδερφή   Eva Gabor να υστερεί έχοντας κάνει μόλις (;) 5 γάμους.

rocky

Όσους δηλαδή και η Judy Garland, ο Ernest Borgnine, ο Clark Gable, ο Stan Laurel, ο Richard Burton  (είπαμε διπλός με την Elizabeth Taylor), η Rita Hayworth, η Joan Collins , ο Cary Grant, ο Bela Lugosi, ο John Huston αλλά και οι πολύ νεότερές τους   Brigitte Nielsen και Jacki Weaver. 

Η Jackie Weaver μάλιστα ακολούθησε τα χνάρια της Elizabeth Taylor και παντρεύτηκε και αυτή τον ίδιο άντρα 2 φορές…και χώρισαν άλλες δύο.

 

clickatlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *