Το κρασί των Μπραντζελίνα ξεπούλησε σε 5 ώρες

Ναι, ναι, καλά διαβάζετε. Το διάσημο ζεύγος όχι μόνο έχει το δικό του κρασί, αλλά το μοσχοπουλάει κιόλας.

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) έχουν μπει δυναμικά και σε άλλο επαγγελματικό χώρο καθώς στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία το νέο τους βήμα, η εμφιάλωση του δικού τους κρασιού.

Ένας από τους λόγους που οι διάσημοι ηθοποιοί αγόρασαν τον Πύργο Μιραβάλ στη νότια  Γαλλία ήταν και οι απέραντοι αμπελώνες του, τους οποίους και αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν καταλλήλως.

 Μιραβάλ Ροζέ 2012 , το κρασί των Μπραντζελίνα που πήρε το όνομά του από το κτήμα που έχει το διάσημο ζεύγος στη Νότια Γαλλία, ξεπούλησε μέσα σε 5 ώρες. Το κόστος του; €105 το μπουκάλι.

“Μιραβάλ Ροζέ 2012”, το κρασί των Μπραντζελίνα που πήρε το όνομά του από το κτήμα που έχει το διάσημο ζεύγος στη Νότια Γαλλία, ξεπούλησε μέσα σε 5 ώρες. Το κόστος του; €105 το μπουκάλι.

Οι Μπραντζελίνα συνεργάστηκαν με τον οινολόγο Μαρκ Περίν (Marc Perrin) και εμφιάλωσαν 6.000 μπουκάλια ροζέ κρασιού το οποίο ονόμασαν “Miraval Rose 2012″ και έδωσαν προς πώληση έναντι €105 έκαστο.

Η παραγωγή δόθηκε στην αγορά μέσω ίντερντετ και ξεπούλησε μέσα σε πέντε ώρες.

Η ετικέτα “Μιραβάλ” (που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κρασιά της περιοχής μόνο από εννέα μικρά γραμματάκια στο πίσω μέρος που διαβάζουν “Pitt – Jolie”) αναμένεται να εμφιαλώσει λευκό κρασί  το καλοκαίρι και κόκκινο του χρόνου.

Κατά τα άλλα, με ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις στη ζωή του ζευγαριού σε προσωπικό επίπεδο καθώς λέγεται ότι τον Μάιο θα βάλουν επιτέλους το στεφάνι για το οποίο έχουν γραφεί και ειπωθεί τόσα και τόσα.
Ένα άλλο ζήτημα, βέβαια, που προκύπτει είναι αν τελικά τους “προλάβει” στο νήμα η πρώην σύζυγος του Πιτ, Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) η οποία λέγεται ότι θα ντυθεί νυφούλα τον Μάρτιο.

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα
έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *