Το μυστικό της Jennifer Lopez για να διώξει την κυτταρίτιδα.

171925

Η 46χρονη Jennifer Lopez δείχνει πολύ νεότερη, κάνοντας τα beauty έντυπα να μιλούν για ένα θαύμα της φύσης, ενώ έχει ένα από τα πιο όμορφα και καλογυμνασμένα σώματα του Hollywood. Ποια είναι τα μυστικά της για ένα σώμα απαλλαγμένο από την κυτταρίτιδα;

palettino

Η Jennifer εφοδιάζει καθημερινά τον οργανισμό της με πολλά λιπαρά οξέα, τα οποία έχουν πάντα θέση στο καθημερινό διατροφικό της πρλογραμμα με τη μορφή ξηρών καρπών, σπόρων, ελαίων όπως το λάδι κανόλα (πρόκειται για λάδι από σπόρους ελαιοκράμβης που μπορείς να βάλεις στο φαγητό αντί για ελαιόλαδο) και φρέσκου τόνου. Το αγαπημένο της λαχανικό είναι το κουνουπίδι και το μπρόκολο, ενώ αγαπημένη της τροφή είναι και τα αυγά (συνήθως τρώει μόνο τα ασπράδια) τα οποία περιέχουν λεκιθίνη που βοηθάει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Πέρα, όμως, από τα παραπάνω, η ηθοποιός έχει υιοθετήσει και μερικές ακόμα διατροφικές συνήθειες…

1. Σε κάθε της γεύμα τρώει πρώτα τη σαλάτα: Σε κάθε της γεύμα η Jennifer τρώει πάντα πρώτα τη σαλάτα. Έτσι, όταν είναι να προχωρήσει στο κυρίως φαγητό έχει αρχίσει ήδη να χορταίνει με αποτέλεσμα να καταναλώνει πολύ μικρότερη ποσότητα.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


2. Τρώει πολύ καλό πρωινό: Η ηθοποιός δεν παραλείπει ποτέ να τρώει το πρωινό της γεύμα το οποίο δεν είναι απαραιτήτως το κλασικό πρωινό (γάλα με δημητριακά ή αυγά) αλλά μπορεί να είναι και ό,τι απέμεινε στο ψυγείο της από το προηγούμενο βράδυ.. λίγος σολομός με ρύζι ή ένα πιάτο σούπας λαχανικών.

3. Λατρεύει το ψάρι: Στο παρελθόν η λατίνα σταρ δεν αγαπούσε κανένα είδος ψαριού. Όμως, με τα χρόνια άλλαξε διατροφικές συνήθειες. Σήμερα το ψάρι το βρίσκει πεντανόστιμο. Σχεδόν κάθε μέρα επιλέγει ένα φιλέτο ψητό σολομό το οποίο συνοδεύει με λίγο ελαιόλαδο και λεμόνι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:6+1 σούπερ αποκριάτικα σχέδια για τα νύχια σου.(Photos)


4. Από τη διατροφή της έχει σχεδόν αποκλείσει το λευκό αλεύρι και τη ζάχαρη, τροφές με μεγάλη επεξεργασία, που φορτώνουν τον οργανισμό με περιττές θερμίδες, χωρίς να έχουν καμία θρεπτική αξία.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *